5 passos a seguir per llogar un habitatge

Coneixes quins són els passos a seguir per llogar un habitatge? Encara que ja hem parlat moltes vegades del tema, mai està de més recordar-ho. Avui us plantegem una petita guia de tot el que ha de fer un propietari per gaudir d’un lloguer segur en el seu habitatge. No t’ho perdis!

passos per llogar un habitatge

Documentació

El primer dels passos a seguir per llogar un habitatge, és preparar la documentació corresponent. A què ens referim? A l’hora de llogar és obligatori que l’habitatge compti amb la corresponent cèdula d’habitabilitat i amb l’obligatori certificat d’eficiència energètica. Recorda que tots dos són requisits indispensables per a llogar i que, de no tenir-los, podràs enfrontar-te a sancions administratives.

Preparar el pis de lloguer

Entre els passos a seguir per llogar un habitatge, hi ha el preparar l’habitatge en si. Abans de llançar-te a buscar inquilí comprova que tot estigui bé en el teu pis de lloguer i repara qualsevol desperfecte. Retira els mobles que li donin aspecte de vell a descuidat, dóna-li una mà de pintura i fes una neteja en profunditat Ja està llest!

A la recerca del llogater perfecte

Un cop estigui tot en marxa, el següent dels passos a seguir per llogar un habitatge, és posar-se en marxa per trobar l’inquilí perfecte. Amb un bon anunci aconseguiràs donar-li la màxima visibilitat al teu pis de lloguer, publica’l a les principals webs i aviat començaràs a rebre visites. Entre tots els candidats a inquilí trobaràs segur a l’inquilí perfecte.

El contracte d’arrendament

Un bon contracte d’arrendament és sinònim de seguretat en el teu lloguer. Recorda que ha d’estar redactat d’una manera senzilla i clara i, per descomptat, sempre d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU).

Ajuda professional

Seguir els passos per llogar un habitatge pot ser més complicat del que en un principi et semblarà pel que ¿per què no busques ajuda professional? En Lloguer Segur t’acompanyarem de principi a fi en la teva lloguer, assessorant-te i ajudant-te i, el més important, garantint el cobrament puntual de les rendes dels dia 5 de cada mes.

Tens algun dubte? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.