5 trucs per no passar calor a casa

Quan arriba la calor no hi ha qui pari per casa. No sabem on ficar-nos ni com estar frescos i encara que tinguem aire condicionat, compte! Que la factura de la llum es dispara i fins i tot un abús del fred pot afectar la nostra salut. En aquesta entrada et donem els trucs perquè el teu pis de lloguer sempre estigui fresquet a baix cost.

Hores de més calor

Ara que comença a apretar la calor és molt important mantenir tancades les persianes i cortines a les hores de més calor. Aquesta mesura ajudarà a que la casa no es calenti i mantingui una temperatura perfecta a qualsevol hora. Per refrescar l’ambient, en caure el sol, has d’obrir tota la casa.

No a l’Standby

A més de ser una pràctica que consumeix molta energia innecessàriament i que encareix la nostra factura de la llum, provoca que la casa pugi de temperatura i que passem encara més calor. Recorda apagar qualsevol aparell elèctric que no estiguis utilitzant, notaràs la diferència!

Ús Òptim

Si tens aire condicionat a casa, sigues coherent i tanca finestres abans de posar-ho. A més, no és recomanable que es programi per sota dels 26 °, no només per una qüestió de salut, ja que pots acabar amb algun mal refredat, sinó també perquè com més baixis la temperatura del comandament, més ho notaràs en la factura de la llum.

Posa un toc de verd

Purifica l’ambient i redueixen els graus significativament. Les plantes són unes grans aliades per mantenir fresc el nostre habitatge de lloguer a més d’un element decoratiu genial que donarà un toc diferent a casa teva.

Electrodomèstics

Toca posar rentadores o rentaplats a primeríssima hora del dia o a última. El seu ús, reescalfa l’ambient i, a més, genera humitat, la qual cosa incrementa la xafogor. Millor deixar-los programats en les hores del dia en què més fresquet fa.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.