5 trucs per trobar l’inquilí perfecte per al teu pis de lloguer

Quan un propietari treu al mercat el seu pis de lloguer, de nou o per primera vegada, el seu màxim objectiu és trobar l’inquilí perfecte. Com s’aconsegueix? Com es localitza? Si vols un llogater perfecte per al teu pis de lloguer no et perdis els trucs que avui et donem.

lloguer segur

Un pis de 10

Si vols aconseguir un inquilí perfecte, el teu pis de lloguer ha d’estar a l’altura. Recorda que és imprescindible comptar amb la cèdula d’habitabilitat i amb el certificat d’eficiència energètica corresponent però, a més, el teu pis de lloguer ha d’estar en el millor estat possible. Una bona neteja, una nova mà de pintura i un mobiliari correcte faran que sigui molt més atractiu per a l’inquilí perfecte.

Legalitat 100%

Com a propietari has de complir amb la llei vigent en matèria de lloguer. Si assumeixes les teves responsabilitats al complet, serà molt més fàcil que l’inquilí faci el mateix amb les seves. Si en el teu pis de lloguer vols tenir a l’inquilí perfecte, el contracte d’arrendament haurà de tenir clàusules legals i redactades segons la Llei d’Arrendaments Urbans.

Les aparences enganyen

Per trobar l’inquilí perfecte has de començar deixant enrere estereotips. Encara que a priori la lògica porta a desconfiar del candidat a inquilí amb “mal aspecte”, la realitat ens fa saber que no hauria de ser així. De fet, el que es presenta com a professional d’èxit amb vestit i corbata pot ser un llop amb pell de xai que serà el teu pitjor malson. Les aparences enganyen i molt en triar l’inquilí perfecte per al teu pis de lloguer.

Situació economicofinancera laboral

Conèixer la situació econòmica-laboral dels candidats a llogater és el truc fonamental i més important. Si comproves els seus antecedents com a pagador i t’assegures que podrà fer front al pagament puntual de les rendes. Quan acabis, hauràs davant teu a l’inquilí que necessites.

Ajuda professional

El millor truc i infalible és buscar ajuda professional. A Lloguer Segur tenim el teu inquilí perfecte esperant, però és que a més de bon pagador tindrà cura del teu pis de lloguer. Amb Lloguer Segur tens garantit el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

T’interessa? Vols més informació? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.