Aquesta primavera res d’al·lèrgies al teu pis de lloguer

Els mocadors comencen a apuntar per les butxaques, els esternuts estan a l’ordre del dia. Acabem d’entrar a la primavera, però el pol·len ja pul·lula per l’ambient. Si just ara acabes de posar el teu pis a lloguer i vols que les visites siguin un èxit, no empitjoris les al·lèrgies dels candidats a inquilí. Estigues atent!

 

Els àcars al dormitori

Els àcars, els grans temuts dels al·lèrgics. Tingues cura, els matalassos solen estar plens d’aquests temibles al·lèrgens. Amb l’augment de les temperatures i de la humitat d’aquesta època és el moment d’evitar-los a tota costa. Utilitza roba de llit neta i col·loca cobrellits per al matalàs i el coixí que bloquegin la pols.

Al bany contra la floridura

La floridura creix en qualsevol lloc amb humitat i el bany és el seu hàbitat. Si les escletxes de rajoles i rajoles estan enfosquides posa’t mans a l’obra. Evita que els candidats i el teu futur inquilí esternudi només entrar al bany. Existeixen productes específics que t’ajudaran a eliminar aquest problema d’arrel.

Bacteris a la cuina

L’ús d’aliments, els draps de cuina, les galledes d’escombraries … Tot acumula bacteris. Fes una posada a punt total amb una neteja integral i en profunditat i adéu als esternuts.

Catifes i cortines

Si en el teu pis de lloguer hi ha catifes o cortines és molt important que periòdicament eliminis tots els al·lèrgens que puguin dipositar-se. Si les posessis al microscopi et asustarías de la quantitat d’agents bacterians que les colonitzen. Amb una visita a la tintoreria és més que suficient.

L’aire acondicionat

Després de mesos apagat, és el moment de passar-li una revisió completa. En els filtres de qualsevol aire condicionat s’acumula el fong Cladosporium una autèntica venjança per a molts, perquè pot ser una al·lèrgia molt perillosa per a la salut. Canvi de filtres i neteja del sistema i llest!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.