Claus per reconèixer a un professional immobiliari

Fa unes setmanes, explicàvem als propietaris els tips per reconèixer a un professional del lloguer. El coneixement del sector, la legalitat o la selecció de l’inquilí, són claus per identificar un expert en el lloguer.

En aquesta entrada, volem anar més enllà, i us plantegem, les preguntes que heu de tenir en compte abans d’escollir i encertar, amb el professional immobiliari.

 

Preguntes per triar un professional del lloguer

-M’ofereixen un servei integral?

Cal analitzar tota la informació que ens faciliten. Reflexionar sobre els serveis i centrar-se en un punt clau, la gestió integral del lloguer. A Lloguer Segur, ens encarreguem d’oferir-te un paquet exclusiu de serveis per al teu arrendament, que van des de la selecció de l’inquilí, fins al cobrament puntual de les rendes, els dies 5 de cada mes.

-El procés és transparent?

Perquè el procés de lloguer sigui transparent, tot ha d’estar d’acord amb el que indica la Llei d’Arrendaments Urbans. Contractes legals, en els quals s’expressi els drets i obligacions de les parts, fiança legal, rebuts …

A més, és imprescindible que coneguis tota la documentació de la teva arrendament. Si llogues amb Lloguer Segur, podràs consultar l’esborrany del contracte d’arrendament en la nostra pròpia web o visitar les nostres oficines, on et facilitaran la informació que necessitis.

Posem a la teva disposició una àrea privada exclusiva, on pots consultar l’estat del teu arrendament i facilitem també, un espai a l’inquilí on tramitar les gestions habituals del lloguer.

-Estan a prop meu?

Amb aquesta pregunta has de plantejar-te diverses situacions. La primera, si tens forma de contactar amb el professional immobiliari: facilitat, atenció … També has de tenir en compte, si hi ha oficines a prop teu, on acudir per informar-te, i finalment, les possibilitats que tens de comunicar-te amb l’empresa.

Amb Lloguer Segur, sempre tindràs a un assessor que t’acompanyarà durant tota la vigència del teu lloguer i que atendrà a totes les teves necessitats. Comptes amb més de 24 oficines repartides pel territori nacional ia més tenim diversos canals de comunicació oberts:

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.