Com ajuda un Home Staging a llogar una vivenda

Llogar un habitatge és tasca difícil per això, des de Lloguer Segur, us donem les claus bàsiques del home staging per tenir èxit en la vostra missió de llogar.

Home Staging

Despersonalitza

El primer pas per llogar un habitatge és despersonalizar-lo i retirar qualsevol objecte o record de la vida anterior. Amb aquest pas, aconseguiràs que l’inquilí, a l’hora de visitar l’immoble, sigui capaç d’imaginar aquest habitatge com la seva futura llar.

L’importància de les llums i dels detalls

Quan tenim un habitatge tancat és normal que deixem baixades les persianes, tapats els mobles o tallada l’aigua, però, a l’hora de realitzar visites, és imprescindible que la presentem com si hi hagués vida en ella. Obrir finestres, ventilar, deixar que la llum natural entri, o detalls com vestir els llits o col·locar algun element decoratiu: plantes, espelmes, marcs …. faran que marquis la diferència

Aprofita espais

Igual que la naturalitat dóna punts, una organització incorrecta del mobiliari els pot restar. Procura deixar només aquells mobles que estan en correcte estat i que siguin funcionals. Evita recarregar habitacions i crea espais diàfans. Trauràs el màxim potencial als metres quadrats de l’habitatge de lloguer.

Una imatge val més que mil paraules

Si vas a promocionar l’habitatge de lloguer en algun portal immobiliari, recorda que tots els aspectes que t’hem explicat anteriorment són importants per fer una bona sessió fotogràfica del pis. Captura les estades més atractives de l’habitatge, evita plans detall i enfoca la càmera sempre a imatges que detallin la totalitat dels espais.

Apliques el home staging en el teu dia a dia? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.