Com decorar la teva terrassa

Durant els mesos d’estiu, les terrasses dels habitatges són un dels llocs més visitats. Els sopars i nits a la zona exterior de les cases es converteixen en una bona rutina. Perquè treguis el màxim partit a aquest espai, t’expliquem diverses idees perquè la decoris i distribueixis de la millor manera possible.

Terrassa Chill Out

Si vols donar-li un ambient relaxat al teu terrassa pots decorar-la amb tocs d’estil Chill out. Perquè aconsegueixis els ambients adequats, el mobiliari i elements juga un paper molt important. Et recomanem que utilitzis sofàs baixos o palets amb coixins còmodes, evitant sempre els elements luxosos. Pel que fa a tonalitats, encara que el blanc és la gamma més característica, sempre pots optar per acompanyar-la amb algun color suau i d’acord amb l’entorn.

Terrassa romàntic boho

Si vols donar-li un toc més arriscat a la teva terrassa, aquest és el teu estil. Per aconseguir-ho, és important que les plantes siguin les protagonistes, i serà molt millor si pots posar-les en testos de colors. Així mateix, molts decoradors aconsellen introduir també vegetals aromàtics i tapar el terra amb gespa artificial. El mobiliari pot ser d’estil forjat i la il·luminació es pot completar amb tires de llums.

Terrassa per Foodies

És l’estil perfecte per als amants del menjar perquè tota la decoració girarà entorn al menjar. El recomanable per aquesta decoració és instal·lar, en un lateral, una taula àmplia en la qual poder organitzar dinars i sopars. En l’altre, pots crear un hort urbà on plantar la teva pròpia collita que més tard cuinaràs i, enmig de la terrassa, tindràs espai per col·locar la barbacoa!

terrassa decoracio

Terrassa per Yoguies

Si el que t’agrada és l’ambientació asiàtica, aquest és el teu estil. Per aconseguir-ho només cal que poblar la teva terrassa amb la decoració més oriental possible. El bambú i les plantes salvatges de la costa de l’oceà pacífic seran les protagonistes indiscutibles de la teva terrassa. A més, si vols aconseguir l’estil perfecte, et recomanem que busquis un foradet per instal·lar un jardí zen. Pel que fa a la il·luminació, és aconsellable que et decantis pels fanalets asiàtics.

decoracion terrassa

Quin estil t’agrada més? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.