Com desemmascarar un inquilí morós

La por a trobar-se amb un inquilí morós és la principal preocupació d’un propietari a l’hora de llogar un pis. Com saber si un llogater és bo? Quins trucs existeixen per detectar a un inquilí morós? Atent, perquè avui t’expliquem com desemmascarar-lo. T’ho perdràs?

inquilí morós

Les aparences enganyen

Quan un propietari comença a rebre visites d’interessats en el seu immoble, és comú que l’aparença jugui una posició important en les seves primeres impressions. No és el mateix un llogater amb bon aspecte, amb pinta de tenir una feina d’èxit que un amb pitjor presència. No obstant això, en el lloguer les aparences enganyen. El que a priori sembla el millor pot ser un inquilí morós professional que sap com embaucarte.

Estudia la seva solvència

Un bon llogater és aquell complidor, bon pagador i solvent. Si no vols trobar-te a la llarga amb un inquilí morós, és molt recomanable que demanis referències per comprovar que podrà fer front al pagament del lloguer. Una còpia del seu contracte de treball, les últimes nòmines i si cal un aval et faran estar molt més tranquil.

Registres de morositat

Encara que tingui bon aspecte i diners suficients per pagar, pot ser que en el passat hagi estat protagonista d’incidències de pagament. Un deute en la companyia elèctrica, una altra amb la companyia telefònica … Alerta!. De fet, és molt recomanable que com a propietaris consultis el Fitxer de Llogaters Morosos (FIM) per conèixer els seus antecedents com a arrendador, així sabràs que el teu inquilí no és un inquilí morós.

Ajuda professional

Si vols mantenir allunyats del teu pis de lloguer a possibles inquilins morosos, el millor és que recorris a l’ajuda professional. En Lloguer Segur trobem al teu inquilí perfecte gràcies al nostre exclusiu anàlisi de solvència i viabilitat. A més, Lloguer Segur és la primera empresa especialitzada en la protecció a propietaris i l’única que garanteix el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. ¿Encara ho dubtes?

Contacta’ns ara i comença a gaudir d’un Lloguer Segur ja mateix. T’esperem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 15 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.