Com llogar una casa? Dubtes i consells

Tens dubtes sobre què cal fer per llogar? No saps com llogar una casa? Si et fas preguntes d’aquest estil i no saps com respondre-les, ets al lloc adequat. Des del blog de Lloguer Segur avui et portem les preguntes més freqüents sobre el lloguer i els consells que necessites per respondre-les. T’ho perdràs?

com llogar una casa

Quina documentació necessito per llogar?

Recorda que, abans de llogar, necessites certa documentació vigent, a què ens referim? Qualsevol pis de lloguer que es preï ha de tenir expedides la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica corresponents. La cèdula d’habitabilitat certifica que l’immoble garanteix les condicions mínimes per poder residir-hi. Per la seva banda, el certificat d’eficiència energètica deixa per escrit tota la informació energètica de l’habitatge, així com la qualificació que s’obté en funció de l’emissió de diòxid de carboni que produeix a l’atmosfera. Abans de començar a promocionar el teu immoble assegura’t de tenir tots dos documents o podràs enfrontar-te a sancions administratives.

Quant temps puc llogar?

Després de l’entrada en vigor de la Llei de Mesures de Flexibilització i Foment del Mercat del Lloguer, els contractes d’arrendament tenen una durada màxima de 3 anys. En un primer moment, com a propietari signaràs amb el teu inquilí un contracte amb durada de 12 mesos, renovable per anualitats fins a tres.

Com faig per trobar un bon llogater?

El secret d’un lloguer segur és tenir un llogater perfecte i una de les claus principals per saber com llogar una casa. Com a propietari vols garantir-te la tranquil·litat, la perdurabilitat i estabilitat de llogar el oi? Doncs no podràs aconseguir-ho sense un inquilí perfecte. Necessites un inquilí solvent, fiable, responsable i complidor. Abans de formalitzar l’arrendament comprova la seva situació econòmic-laboral i els seus antecedents com a arrendador, d’aquesta manera evitaràs riscos i possibles problemes.

Si encara no saps com llogar una casa posa’t en mans dels millors professionals immobiliaris especialitzats en arrendaments. Des de Lloguer Segur t’ajudem. Vols saber què podem oferir? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.