Com treure el màxim rendiment al teu pis de lloguer

Segurament aquesta és una de les preguntes més repetides entre propietaris com es pot maximitzar el rendiment d’un pis de lloguer? Avui t’expliquem el que necessites i els passos a seguir perquè així sigui.

lloguer

Petites millores

Comença per fent petites millores que millorin el rendiment del teu pis de lloguer. Una mà de pintura, renovació de bany i cuina i petites reparacions faran que la teva propietat es revaloritzi i que la rendibilitat es maximitzi. A més recorda que abans de llogar has de revisar que tot funcioni bé i desfer-te del mobiliari vell i poc funcional!

Adequar al merca

Per treure-li el màxim rendiment al teu pis de lloguer has d’establir un preu adequat al mercat. Amb una anàlisi de l’oferta i la demanda podràs establir el preu exacte que farà que el teu pis sigui rendible. Fent-ho bé, com ja vam comentar en moltes ocasions pots aconseguir al voltant d’un 5% de rendibilitat, molt per sobre dels mètodes tradicionals d’inversió.

Un llogater perfecte

Tenir un inquilí perfecte és sinònim de rendibilitat. Un inquilí, a més de ser bon pagador, ha de tenir altres qualitats. És molt important que tingueu cura del teu immoble i que romangui el màxim temps en l’habitatge. D’aquesta manera obtindràs els màxims rendiments per el teu pis de lloguer.

Lloguer segur

A Lloguer Segur t’ajudem a maximitzar la rendibilitat de la teva propietat amb les millors garanties. Gaudeix d’un lloguer segur amb el llogater perfecte per al teu immoble i descobreix els avantatges de formar part de la companyia que està canviant el mercat del lloguer. Perquè, recorda propietari, amb Lloguer Segur tens garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. Què més pots demanar?

Vols que t’ajudem a obtenir el màxim rendiment del teu pis de lloguer? Contacta’ns ja!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.