Males experiències amb els teus llogaters? Coneix Lloguer Segur!

logo lloguer segurDurant la vigència d’un contracte de lloguer, poden sorgir molts inconvenients que et faran passar les nits en blanc. Desperfectes a la casa, llogaters que es retarden en els pagaments, o que acaben no pagant, tornant-te boig per recuperar el teu habitatge. Abans de tobar-te amb problemes i malentesos, és important apostar per un Lloguer Segur: lloga amb seguretat!

Protecció al propietari

Lloguer Segur és la primera empresa del sector especialitzada en la protecció al propietari. Des del principi t’acompanyarem en l’aventura de llogar. T’ajudarem a fixar el preu tècnic, seleccionarem al teu inquilí perfecte i estarem a la teva disposició durant tota la vigència del contracte per assessorar-te i ajudar-te.

¡Cobraràs sí o sí!

A Lloguer Segur garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. En el nostre Departament de Risc es realitzaran estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a llogar la teva propietat. D’aquesta manera, ens assegurem evitar possibles impagaments. Lloguer Segur té accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer. Gaudim d’un 0% de morositat!

Legalitat

A l’hora de realitzar un contracte de lloguer, és imprescindible fer-ho d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). El nostre Departament Jurídic, expert en la matèria, elaborarà els contractes pertinents, a més, deixarà ben especificats els drets i deures de propietari i inquilí i qualsevol clàusula addicional.

Opta per una gestió integral del lloguer, ¡a Lloguer Segur t’ho farem tot més fàcil!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.