Els llogaters se’n van, com llogar un pis de nou?

Els teus llogaters de confiança, aquells que han estat cuidant del teu pis durant els últims anys, aquests que s’han preocupat de mantenir-lo i donar-li vida a la casa, se’n van. Quan t’ho comuniquen els pèls dels braços se t’estarrufen, et batega el cor ràpid, toca llogar el pis de nou, concertar visites, comprovar referències … en definitiva, toca buscar una altra vegada als llogaters perfectes.

Guia pràctica per a llogar un pis de nou

1. Contacta amb professionals

No ho dubtis! Si vols llogar el pis de nou la seva ajuda serà essencial. Sabran quin tipus d’inquilí és el millor per al teu habitatge, concertaran les visites i et guiaran en tot el procés per fer-t’ho més fàcil i senzill, i per descomptat, per llogar segur.

2.Deixa’t assessorar

Un cop assignat un assessor, escolta les propostes que et farà perquè lloguis de nou el teu pis de forma ràpida. Deixa que et assessorin en el preu tècnic i que fixi les estratègies i les promocions de l’immoble.

3. Higienització i adecua

Una nova capa de pintura donarà aspecte de net al teu pis de lloguer, però hi ha més, és fonamental la neteja i que tot quedi perfectament impol·lut per rebre noves visites i que el pis llueixi.

4. Comprova l’estat

Revisa l’estat de les llums, persianes i el correcte funcionament de portes i electrodomèstics. Substitueix el que ja no valgui i renova tot el que calgui. El teu pis i els teus nous inquilins, ho agrairan.

5. Nou contracte

Amb tot el pis llest i ja amb inquilins nous, és el moment de signar el contracte de lloguer. Tranquil! Perquè nosaltres elaborarem un nou contracte d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans, us citarem per a la signatura i farem el lliurament de claus.

Ja has llogat el teu pis de nou, ara només has de gaudir de Lloguer Segur i de cobrar les teves rendes el dia 5 de cada mes 😉

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.