Informació sobre tots els ajuts al lloguer per afectats per Covid-19

La declaració de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de COVID-19 ha fet que molts treballadors hagin sofert un canvi dràstic en la seva situació econòmica-laboral.

Autònoms i empleats estan patint les conseqüències més greus de la situació i, en alguns casos, fer front a les seves responsabilitats econòmiques mensuals s’està tornant difícil.

AJUDES AL LLOGUER PER A AFECTATS PER COVID-19

El Govern ha posat en marxa una sèrie de mesures per ajudar als inquilins més afectats per la situació amb el pagament mensual de la renda. De la mateixa manera, hi ha iniciatives privades creades amb l’objectiu d’ajudar en la mesura del possible a les famílies.

Estem segurs que tens moltes preguntes al respecte: quins tipus d’ajudes hi ha? quins requisits cal complir? com es sol·licita?

En aquest moment, més que mai, volem ajudar-te. Per això hem creat una completa guia amb tota la informació que necessites.

GUIA D’AJUDES AL LLOGUER PER A AFECTATS PER COVID-19

Ja siguis llogater o propietari, en aquesta guia totalment gratuïta pots trobar tota la informació disponible a l’respecte, així com els documents necessaris per a tramitar de principi a fi la sol·licitud.

Descarrega’t gratis la Guia d’ajudes al lloguer per a afectats per COVID-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.