No aconsegueixo llogar el meu pis! 5 coses que pots estar fent malament sense adonar-te

Oblida’t del “no aconsegueixo llogar el meu pis” i canvia-ho per un “què fàcil es llogar el meu pis!”. Pot ser que portis temps buscant un inquilí per al teu immoble i que no aconsegueixis localitzar-lo, si és així estigues molt atent! Segurament necessitaràs corregir algunes coses que estàs fent malament sense adonar-te’n.

 

Preu

Fixar el preu adequat per a un immoble és molt difícil. No pots deixar-te portar per intuïcions i desitjos, el lloguer del teu pis no es pot fixar per el que et costi la hipoteca, la renda que cobri el veí de dalt o el que tu creguis que val. Perquè un lloguer sigui fructífer i de llarga durada cal fixar el que nosaltres coneixem com a preu tècnic, el preu que es creua entre l’oferta i la demanda. Tu només no sabràs quina és la situació de mercat a la zona, ni sabràs analitzar de forma professional les característiques del teu immoble, així que millor busca ajuda.

Personalització

Pot ser que estiguis ensenyant el teu immoble amb totes les coses. Roba en els armaris, quadres familiars o fotos personals poden malmetre la imatge que un futur inquilí s’emportarà del pis que visiti. No és fàcil imaginar-se vivint en una casa que està personalitzada al gust d’una altra persona, així que tracta de deixar-la el més neutral possible.

Ensenyar el pis

Sembla molt senzill obrir la porta i fer un tour per la teva casa, però no és així. En una bona visita cal parlar d’aspectes més tècnics, com l’orientació de l’habitatge, els punts de llum, els corrents d’aire … En aquest aspecte és fonamental també la part prèvia a la visita, les fotos. Amb unes bones imatges de l’immoble penjades en els millors portals immobiliaris portaràs molt guanyat.

Pressió

Pressionar el candidat a inquilí pot funcionar, si se sap com fer-ho, o pot acabar sent un fracàs. En aquest aspecte cal tenir molta cura i no forçar per prendre decisions precipitades perquè l’inquilí pot perdre l’interès per l’immoble.

Professionalització

El major error que es pot cometre quan no aconsegueixes llogar un pis és no recórrer a professionals. Amb la seva ajuda els terminis s’escurcen i es faciliten els processos. A Lloguer Segur gestionarem de forma integral llogar: promoció, visites, elecció d’inquilí, contractes i assessorament durant tota la vigència de l’arrendament. A més, podràs estar ben tranquil, perquè som l’única empresa del sector que garanteix el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes. Oblida’t del “no aconsegueixo llogar el meu pis”!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.