Quant val la meva casa?

Quin preu li poso? Em pagaran? Quant val la meva casa? Si ets propietari i has decidit posar el teu pis en lloguer, aquestes són preguntes que et plantejaràs sovint.

Hi ha diverses coses a tenir en compte a l’hora de taxar el teu habitatge. A continuació, et fem un breu resum de les més importants.

Ubicació

A l’hora d’establir un preu de lloguer, has de tenir molt clar que la situació del teu immoble influirà i molt. No és el mateix que estigui en una de les principals carrers de la ciutat, al fet que es trobi en un carreró sense sortida d’un barri de l’extraradi. Una bona situació suma i molt.

Estat

No és el mateix tenir un pis totalment reformat, que tenir un que pugui servir d’ambientació a Cuéntame. Com més nou millor. Parets acabades de pintar i cuina i banys arreglats sumaran atractius al teu pis i per tant al seu valor.

Mercat

És important conèixer quina és la situació real i verídica del mercat immobiliari. Tempteja el terreny i investiga quins són els preus que es manegen per la teva zona en pisos de característiques similars.

Analitzant aquestes 3 circumstàncies podràs fixar el que a Lloguer Segur anomenem preu tècnic. Com a professionals del sector podem ajudar-te a trobar el preu que es creua entre l’oferta i la demanda eliminant la prima de risc.

Ja no hauràs de tornar a la pregunta de quant val casa meva, oblida’t del problema de taxar teu habitatge. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.