Taxació de propietats, com es determina el valor d’un immoble?

Si vols llogar un pis, el primer que has de fer és posar-li un preu al teu pis de lloguer. La taxació de propietats no resulta gens fàcil, cal tenir molts factors en compte abans d’establir el preu de la renda.Vols saber com es fixa el preu? Quins indicadors influeixen? Molt atent!

MediaHandler (82)

Oferta i demanda

A la taxació de propietats el primer que cal analitzar és la situació del mercat. L’oferta i demanda a la zona en la qual es troba el teu pis de lloguer de determinar completament el preu de la renda que pots establir. Amb una oferta alta i una demanda baixa, els preus es desplomaran; amb una demanda alta i una oferta baixa, els preus pujaran. L’ideal seria establir el preu exacte que creua entre l’oferta i la demanda per al teu pis de lloguer.

Mida i característiques

Un altre gran influent a l’hora de fixar el preu de la renda és l’habitatge en si. El nombre d’habitacions, la superfície construïda i útil, els banys, l’orientació … Com més superfície i millors característiques, per exemple 2 habitacions àmplies millor que 3 diminutes, més alt serà el preu que podràs fixar. A més, en la taxació d’habitatges caldrà tenir en compte també l’existència de terrasses o de qualsevol element distintiu al teu pis de lloguer.

Estat de l’habitatge

No serveix només que l’habitatge sigui gran i lluminós, el seu estat també tindrà molt a veure. Un habitatge completament reformat té una millor sortida al mercat que una que té la mateixa cuina que fa 30 anys. A més, cada vegada es té més en compte l’aïllament i la qualificació energètica del pis de lloguer.

Maximitza la rendibilitat

L’objectiu de la taxació de propietats en el lloguer és treure-li el màxim rendiment al teu immoble, oi? Doncs si vols maximitzar i assegurar la rendibilitat del teu pis de lloguer posa’t en mans d’autèntics experts en la protecció a propietaris. Des de Lloguer Segur, un assessor especialitzat en la teva zona t’ajudarà en tot moment perquè aconsegueixis un lloguer protegit i de qualitat.

Vols que t’ajudem amb la taxació de propietats? No dubtis i contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.