Avantatges de confiar en una gestió professional del lloguer

Cada vegada més propietaris i llogaters decideixen despreocupar-se de la gestió del seu lloguer, deixant-la en mans de professionals i evitant així possibles problemes d’impagaments o condicions abusives i enganyoses, que poden donar-se quan no hi ha un intermediari entre particulars. Però, quins són els avantatges que pot proporcionar contractar una gestió professional del teu arrendament? A Lloguer Segur te les expliquem.

lloguer professional

Promoció del teu habitatge

Una gestió professional del lloguer comença per la promoció del teu pis en els millors portals i plataformes immobiliàries. Un assessor immobiliari s’encarregarà d’elaborar un anunci atractiu amb fotografies i gestionarà les visites fins a trobar el teu inquilí perfecte.

Recerca del llogater perfecte

Més d’un propietari s’ha endut un disgust després de comprovar que el seu inquilí li ha deixat de pagar d’un mes per l’altre. Això, però, és impossible que passi quan l’arrendatari és elegit entre molts altres per professionals que realitzen una anàlisi de solvència i viabilitat de cada candidat, a més de consultar els principals fitxers de morositat existents.

Elaboració del contracte

Redactar un contracte de lloguer és una cosa molt complexa, i la no inclusió d’alguna clàusula pot suposar a posteriori un maldecap tant per a propietaris com per a inquilins. Per això, és una tasca que convé deixar al Departament Jurídic de la teva empresa de gestió professional del lloguer, que inclourà els drets i obligacions d’ambdues parts de forma clara, senzilla i ajustada a la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU).

Gestió integral del lloguer

Una de les grans avantatges de recórrer a professionals immobiliaris és que, com a propietari, no hauràs de preocupar-te de les incidències que ocorren, que seran solucionades pels nostres especialistes en gestió patrimonial d’immobles. De la mateixa manera, si ets inquilí sempre comptaràs amb una línia directa d’ajuda que t’atendrà de forma ràpida i professional.

Cobrament garantit de la renta

Avui dia, els impagats representen un dels majors problemes del lloguer, amb temps mitjans de demora que superen els 300 dies. Per això, cada vegada més arrendadors van a gestors professionals com Lloguer Segur, que inclou entre els seus serveis el cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes i garanteix un 0% de morositat.

Àrea de comunicació privada

Per agilitzar qualsevol tràmit relacionat amb el lloguer, vam habilitar una àrea privada anònima en què propietaris i llogaters estan en contacte contínuament a través de la mediació dels nostres agents immobiliaris. Així, les parts podran seguir en temps real els tràmits de cada incidència sense necessitat de donar-se els seus telèfons o adreces de correu personals, a més d’accedir a altres funcions com la consulta online del contracte d’arrendament o la descàrrega d’informes fiscals.

Ja ho saps: ja siguis propietari o inquilí, si desitges sentir-te protegit durant el temps que duri la teva lloguer, contacta’ns. T’ajudem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.