Com funciona Lloguer Segur?

Segurament molts ja gaudiu d’un lloguer segur i coneixeu a la perfecció la nostra forma de treballar, però, a aquest blog arriben molts propietaris àvids d’informació. Per aquest motiu, avui dediquem un post especial a explicar com funciona Lloguer Segur. No t’ho perdis!

com es la teva casa

Valoració de l’immoble

El primer pas és que un assessor especialitzat a la teva zona visiti amb tu l’immoble. En aquesta visita t’oferirà una anàlisi de mercat i una orientació personalitzada enfocada en el lloguer. Durant aquesta primera reunió t’explicarà detalladament tot el procés necessari, per ajudar-te a entendre com funciona Lloguer Segur.

Inquilí perfecte

El secret d’un lloguer segur és tenir un llogater perfecte. És per això que ens esforcem per trobar-te un inquilí fiable, solvent i responsable. Gràcies a la realització d’un complet i exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat coneixem la situació econòmica i laboral dels candidats a inquilí així com els seus antecedents com a arrendador.

Protecció a propietaris

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris Què vol dir això? Tots els nostres propietaris tenen garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. A més, durant tota la vigència del contracte d’arrendament, t’acompanyarem i assessorarem en qualsevol cas.

Gestió integral

Finalment, i de manera opcional, donem l’exclusiva oportunitat de que ens encarreguem de tots els temes del lloguer per tu. Canvi en la titularitat de subministraments, incidències, reparacions … Treballem per tu i per a tu per simplificar la part més completa del lloguer: les incidències.

A més, mitjançant la nostra plataforma de comunicació interna podràs contactar amb el teu inquilí mantenint l’anonimat i supervisar l’estat de les incidències.

¿Encara no tens clar com funciona Lloguer Segur? Si tens qualsevol dubte pots visitar-nos a les nostres oficines, trucar-nos al 902 37 57 77, escriure a comunidad@alquilerseguro.es o contactar directament aquí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.