Com organitzar una cuina petita

Quan tenim una cuina petita ens dóna la sensació que tot està per mig, que no hi ha espai i el que és encara pitjor, que mai està prou neta i en ordre. A l’entrada d’avui t’ensenyem trucs fàcils i senzills per organitzar una cuina petita.

cuina petites

Penjadors

Si vols organitzar la teva cuina petita, els penjadors són un complement fonamental. Treu dels calaixos els draps de cuina que tant ocupen, l’escumadora i culleres de servir, les tasses i penja-. A més d’elements decoratius, aconseguiràs tenir més lloc d’emmagatzematge.

Prestatgeries auxiliars

Ideals per aconseguir més emmagatzematge. Pots optar per carrets auxiliars i ubicar-los en zones estratègiques on no impossibiliten el pas, o per mobles prestatgeries auxiliars on col·locar menjar no perible, olles, paelles … Un altre truc, és utilitzar el forn quan no s’utilitza com emmagatzematge, i guardar coses que ocupen molt però ull! Recorda treure-les abans d’encendre’l.

Organitzadors

Posa un organitzador de calaixos en la teva vida i en la cuina del teu pis de lloguer. I és que, no és el mateix veure tots els coberts a la deriva en el calaix que tenir-lo perfectament ordenats i localitzats. A més, els organitzadors de calaixos et permeten optimitzar espais i distribuir de millor manera tots els trastos.

Decoració senzilla

Intenta no sobrecarregar els espais. En el cas de les cuines petites, per sentir que està tot en ordre és important tenir-la el més buidada possible. Evita tenir moltes o electrodomèstics sobre la encimera, deixa espai perquè puguis cuinar còmodament.

Llum

Si tens un finestral, sempre opta perquè entri molta llum natural, dóna sensació d’amplitud. Si, per contra, has de tirar de llum artificial tria tonalitats càlides, ja que els colors freds provoquen falta de confort.

T’han servit nostres trucs per organitzar cuines petites? Explica’ns els teus!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.