Prepara el teu habitatge de lloguer per l’arribada del fred

Tens llest el teu habitatge de lloguer per l’arribada del fred? Si no és així, apunta’t nostres consells, aconseguiràs estalviar en la factura, alhora que mantindràs la teva llar calenteta.

arribada del fred

Revisions

Pas número u i un dels més importants per a la posada a punt del teu habitatge de lloguer per a l’arribada del fred. Revisa el sistema de calefacció, realitza petites proves i posada en marxa i si cal, purga els radiadors. Un altre punt molt important, són les canonades. Comprova el seu bon estat i funcionament, sobretot, d’aquelles que estiguin exposades a baixes temperatures. És importantíssim que, davant de qualsevol punt de deteriorament, avisis a un tècnic per a la seva reparació.

Millores

Aquestes poden anar des de la instal·lació d’elements d’aïllament en finestres i portes fins a la col·locació de nous sistemes de calor com calefactors, xemeneies de pellet … el més important és evitar les filtracions d’aire ja que perdràs la calor de la casa i en lloc de tenir una llar menys confortable, la teva factura es ressentirà.

Llum

Sempre que puguis, intenta que entri tota la llum natural possible, t’ajudarà a mantenir les habitacions calentes sense haver de fer ús de la calefacció. Com saps, en uns dies canviarem els rellotges, i es farà de nit abans. Aposta per llums led i tonalitats càlides per al teu habitatge de lloguer.

Tèxtils

Els tèxtils són un gran aliat per combatre el fred. Cortines, catifes, mantes … A més, hi ha una gamma molt variada perquè puguis adaptar al teu gust i alhora actuïn com a elements decoratius.

Tens llest el teu habitatge de lloguer per a l’arribada del fred? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 18 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.