Especial lloguer per a MIR: tot el que has de saber

Especial lloguer per a MIR: Tot el que has de saberDesprés d’anys d’estudi i esforç, ha arribat el moment d’escollir la plaça per fer la residència. Felicitats! Un cop escollit el lloc on realitzaràs el MIR , arriba l’hora de triar la casa en la qual viuràs durant els propers anys. Abans de llançar-te a la recerca, et recomanem que llegeixis aquests consells perquè puguis trobar fàcilment el teu pis de lloguer . No t’ho perdis!

Consells per a MIR que busquen pis de lloguer

Com a MIR comences una nova etapa en la teva vida i en la teva formació acadèmica. Durant els propers 4 anys, t’espera un camí ple de nous reptes i de molt aprenentatge que marcaran el teu futur com a metge. Per a aquest nou temps has de buscar la casa que millor s’adapti a les teves necessitats, però … com ho has de fer? La ubicació, les característiques de l’habitatge o les condicions del contracte són aspectes fonamentals que hauràs de tenir en compte a l’hora de buscar la teva propera casa. Pren nota!

La zona

Sabem que quan arribes nou a una ciutat, una de les coses més complicades és determinar en quines zones cercar. Si et trobes en aquest punt, la millor opció per escollir un pis és delimitar la cerca a aquells llocs que es troben a prop de el centre hospitalari on vas a realitzar la residència. Juntament amb aquests barris, també pots ampliar el radi a aquelles zones que estiguin ben comunicades amb les zones hospitalàries.

En Lloguer Segur volem facilitar-te encara més la recerca del teu pis de lloguer, per a això posem a la teva disposició la primera APP per gestionar el lloguer on podràs trobar fàcilment nou pis, simplement utilitzant el teu smartphone. Pots descarregar-te-ara en iOS  i Android.

El tipus d’habitatge

En funció de si has decidit compartir pis de lloguer o viure sol, et caldrà d’un tipus d’habitatge o un altre. Tenir clares les nostres necessitats t’ajudarà a delimitar l’immoble que necessites i determinar les característiques de l’immoble (nombre d’habitacions, si està moblada o no, que tingui plaça de garatge, etc.).

El preu

Sempre que anem a llogar un habitatge és recomanable que establim un pressupost de quant podem destinar a el pagament de la renda. Per a això, no només hem de prendre en consideració quant pagarem de lloguer, sinó altres despeses associades com subministraments, menjar, despeses pròpies…. El nostre pressupost variarà en funció de si compartim habitatge o lloguem en solitari.

Les condicions de lloguer

Tant si és la primera vegada que vius de lloguer com si ja ets veterà, sabràs que a l’hora d’arrendar un habitatge se sol·licita una sèrie de documentació. El més habitual és que la propietat de l’habitatge et demani DNI, contracte de treball, nòmines, referències… Si vols saber més en detall sobre aquest punt, aquí pots consultar més informació.

El contracte de lloguer

I arribat el moment de signar el contracte de lloguer què és el més important que has de saber? Doncs diverses coses, la primera que s’ha de regir pel que estipula la Llei d’Arrendaments Urbans, a més, és important que hi figurin totes aquelles persones majors d’edat que vagin a viure a l’immoble. D’altra banda, de cara a la signatura, et recomanem que sempre ho llegeixis amb atenció i que prestis molta atenció a les clàusules associades a la durada, la renda, fiança, reparacions…. Aquí t’expliquem en profunditat els punts més importants que sempre cal revisar d’un contracte de lloguer.

Avantatges lloguer per a MIR

Si ja tens la teva plaça per a realitzar la residència, ¡a Lloguer Segur t’ajudem a trobar pis de lloguer! Per ser estudiant MIR podràs accedir a un 15% de descompte i a un assessorament personalitzat que t’ajudarà a trobar la teva nova llar i agilitzarà tot el procés d’arrendament. Per poder gaudir d’aquests avantatges, només has de descarregar-te aquí el codi promocional.

Troba el teu pis fàcilment amb Lloguer Segur i gaudeix de la teva etapa com a metge resident.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.