Consells per trobar pis de lloguer si ets família nombrosa

Quan la família creix, les nostres necessitats canvien i, més encara, si parlem d’habitatge. L’espai lliure es redueixen i buscar nova casa es converteix en una prioritat. El mercat de lloguer és complex i trobar un tipus d’habitatge concret amb unes característiques determinades no sempre és fàcil. Si ets família nombrosa i esteu buscant pis de lloguer, presta molta atenció als consells dels nostres assessors immobiliaris per trobar l’habitatge perfecte.

On buscar?

El primer pas, si busques habitatge de lloguer com a família nombrosa, és determinar on poder trobar-la de forma ràpida i segura. Tal com mostra l’últim estudi sobre el Perfil d’el Inquilí a Espanya , internet s’ha convertit en l’elecció preferida entre les persones que busquen habitatge per llogar, sent els portals immobiliaris de referència el principal motor de cerca.

En Lloguer Segur posem a la teva disposició la nostra secció d’immobles, on pots filtrar les teves cerques per ciutat, barri, nombre d’habitacions, preu … indicant les teves preferències i necessitats. A més, et facilitem encara més la recerca d’habitatge de lloguer amb la APP de Lloguer Segur, la primera a Espanya en gestió de lloguers. Pots descarregar-te-ara en iOSAndroid i començar ja mateix a buscar la seva nova llar des de la secció d’immobles.

Què tenir en compte si busques habitatge de lloguer per a famílies nombroses?

A l’hora de buscar pis de lloguer per a una família nombrosa és molt important prendre en consideració diferents variables:

  • Ubicació: Hem de fixar la zona on volem residir, analitzar el tipus d’habitatges que hi ha al mercat, els preus…
  • Serveis i comunicacions: estretament lligat amb la ubicació de l’habitatge, és interessant estudiar la zona on es vol residir i els serveis i comunicacions que ens ofereix (hospitals, col·legis, parcs, mitjans de transport …).
  • Característiques de l’immoble: Determina quines són les teves noves necessitats i cenyeix-te al pla. Cerca en funció de el nombre d’habitacions, banys o metres quadrats.

D’altra banda, pel que fa a l’habitatge de lloguer, des de Lloguer Segur sempre vam indicar que aquestes han de complir unes característiques essencials:

  • Idoneïtat de l’immoble i bon estat de conservació.
  • Cuines i banys complets i equipats.
  • Subministraments donats d’alta

Ajudes al lloguer per a famílies nombroses

Per Lloguer Segur els nostres inquilins són molt importants, per això t’ajudem en la recerca del teu nou pis de lloguer. Si ets família nombrosa i busqueu nou habitatge et facilitem i agilitzem tot el procés de lloguer. A més, si tens 3 o més fills t’oferim un descompte exclusiu del 15% i posem a la teva disposició un assessor immobiliari personal que t’acompanyarà i guiarà durant la recerca i formalització de l’arrendament. Per a això, només has de descarregar-te el teu codi promocional aquí.

Troba pis fàcilment amb Lloguer Segur i gaudeix amb la teva família de la vostra nova llar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.