5 consells per fer la mudança perfecte

Pis de lloguer nou, vida nova. Noves il·lusions, projectes, veïns i una mudança per organitzar. Quan parlem de mudances a tots ens entra un petit calfred, centenars de caixes, roba, mobles, maletes … i no deixem de preguntar-nos, d’on ha sortit tot això? En aquesta entrada et donem aquests trucs imprescindibles que faran la vida més fàcil a l’hora de canviar de pis de lloguer.

 fer la mudança perfecte

Organització per àrees

El primer pas d’una mudança perfecta està en l’organització. El més important és no ser caòtic, així que hem d’anar recollint per habitacions i no començar per la següent fins que s’hagi acabat per completa la d’inici. A l’hora d’afrontar com guardar de la millor manera possible totes les nostres coses, és molt important que separem per temàtiques les nostres coses, de tal manera que la roba vagi en una caixa exclusiva i marcada. El mateix farem amb sabates, vaixella o elements decoratius.

És molt important que guardem tot correctament, d’aquesta manera evitarem trencaments o fins i tot haver de planxar tota la roba.

Neteja integral

Arribat el punt d’haver de buidar tots els armaris, és un bon moment de fer neteja. Tots tendim a guardar coses que mai fem servir. Els típics pantalons que no ens entren i tenim a l’armari per quan ens aprimem, la figureta que ens va regalar la nostra tieta, que no ens acaba de convèncer, o la iogurtera que et van regalar pel teu casament i que no has fet servir mai. Tot el que no facis servir o ho regales, o ho vens, o a les escombraries!

La neteja d’objectes innecessaris és un dels trucs que més agrairàs en la mudança al teu nou pis de lloguer, no només hauràs de traslladar menys coses, sinó que, de cara a organitzar la teva nova casa, tindràs més espai lliure.

No et deixis res

Si realment t’organitzes bé no et deixaràs res, però tampoc has de fer-ho si hi ha alguna cosa que no vols, és preferible que ho donis, regalis o ho portis a la deixalleria. Quan ens canviem d’un pis de lloguer a un altre hem de lliurar-lo en les mateixes condicions en què ens el van lliurar, és a dir, recollit i net.

A més, un cop finalitzada la nostra estada a l’immoble és el moment de fer el canvi de subministraments al nou habitatge de lloguer. Recorda que hem de deixar tots els rebuts pagats i comunicar a la companyia subministradora la nostra nova adreça.

Benvingut al teu nou pis de lloguer

Ja amb totes les caixes en el teu nou pis de lloguer toca la segona part de la mudança més complicada, reubicar tota la nova casa. Si no has tingut temps abans per fer-te un cronograma d’on vols col·locar-ho tot no et llancis a desembalar! Situa cada caixa a l’habitació on correspon, per exemple: coberts, bateria i plats a la cuina, i ves obrint i col·locant.

Encara que a priori sembli que trigaràs una mica més en obrir totes les caixes, aconseguiràs no veure tot pel mig, de manera que sentiràs que el pis, tot i tenir caixes pel mig, està ordenat. Un altre avantatge d’aquest sistema és que a mesura que vagis obrint i col·locant coses, deixaràs liquidada cadascuna de les estances.

Segueix els nostres consells i aconseguiràs fer la mudança perfecta en el teu pis de lloguer: ràpida, neta i sense complicacions.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.