5 raons per les quals el lloguer està de moda

Quan diem que el lloguer està de moda, parlem d’una realitat. Cada vegada són més propietaris els que aposten per posar el seu habitatge en lloguer per a aconseguir treure una rendibilitat a l’immoble i més inquilins, els que perceben arrendar com un model de vida.

La moda del lloguer

-Canvi de paradigma

Tot i que encara estem lluny de dades com els d’Alemanya o altres països de la Unió Europea, des del 2011 el sector del lloguer a Espanya, s’ha incrementat quatre punts percentuals aconseguint un 19,3% de la població que viu de lloguer.

Les previsions continuen indicant que el lloguer creixerà, perquè ja hi ha un important sector de la societat que representa el canvi de paradigma i entén el lloguer, com el millor model de vida davant la compra venda d’habitatges.

-Flexibilitat

El canvi de situació laboral o la necessitat d’emigrar a un altre país, són factors que fa del lloguer un sistema flexible, permetent que l’inquilí no arreli a un lloc de forma fixa i concedint la possibilitat de canviar la seva situació en funció de les seves necessitats .

-Increment de l’oferta

La impossibilitat de la venda fa que cada vegada més propietaris es decantin per llogar el seu immoble i fins i tot, segons un estudi presentat pel portal immobiliari Fotocasa, l’arrendador ja pensa en el lloguer com un bon negoci: “Un de cada cinc nous propietaris en Espanya adquireix un habitatge per arrendar “. Aquestes circumstàncies, incrementen l’oferta d’immobles i per tant, permet a l’arrendatari tenir més possibilitats de trobar el que demanda.

-Rendibilitat de l’immoble

Per al propietari. llogar un immoble es converteix en una solució davant la possibilitat que aquest quedi buit, amb els seus corresponents riscos i despeses. L’arrendament d’un habitatge pot concedir rendibilitats que oscil·len entre el 4% i el 6% en funció de la ubicació i altres factors determinants.

-Seguretat en el lloguer

Gràcies a la gestió del professional de lloguer el propietari pot arrendar l’immoble amb la seguretat que cobrarà les seves rendes i que tot es farà tal com marca la Llei d’Arrendaments Urbans.

Des de Lloguer Segur treballem per la protecció al propietari, garantint el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes, seleccionant l’inquilí perfecte per a l’immoble i gestionant de forma integral la vida completa de l’arrendament.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.