Assegurances d’impagament de lloguer, la millor opció?

Quan un pren per primera vegada la decisió de posar un habitatge en lloguer, se li plantegen diversos dubtes de com fer-ho i quina és la millor opció: Particular? Immobiliària? Contractar una assegurança d’impagament de lloguer? En aquesta entrada t’ajudem a decantar-te per llogar de forma segura, obtenint la màxima rendibilitat. Atent!

Assegurances d'impagament de lloguer

Lloguer particular

El lloguer particular és aquell en el qual el propietari arrenda l’immoble, sense la intermediació d’un tercer. Aquest tipus de sistema comporta, no només un gran esforç en haver de fixar el preu, mostrar l’habitatge o realitzar un contracte, sinó també, és el més arriscat, ja que a la dificultat afegida de llogar l’habitatge, es pot sumar trobar amb un inquilí morosos que no pagui la renda.

Segur d’impagament de lloguer

Un dels primers passos per posar un habitatge en lloguer, és documentar-se i informar-se de la situació del mercat i dels diferents serveis que en ell s’ofereixen. Les assegurances d’impagament de lloguer, són una opció interessant si la fem servir com complement. Tindràs un lloguer més segur que si optes per un lloguer particular, però no gaudiràs de les màximes garanties en el cobrament de les rendes i correràs riscos innecessaris.

Tenir un lloguer segur

En l’escala de seguretat i garanties del lloguer, la màxima per aconseguir una completa protecció a propietaris és Lloguer Segur. Si vols gaudir del teu lloguer, sabent que estàs en mans de professionals que s’encarregaran de gestionar de manera integral el teu arrendament, trobar l’inquilí perfecte, assessorar legalment i que a més cobraràs puntualment les teves rendes el dia 5 de cada mes tenim just el que necessites! Entra i informa’t

I tu com protegeixes el teu lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.