Com penjar quadres sense fer forats

Quan inaugurem nova llar estem desitjant decorar-la i posar-la al nostre gust. No obstant això, quan estrenem pis de lloguer , una de les condicions més important que hem de complir, és la de no foradar les parets . Malgrat això, no tenim perquè renunciar que el nostre pis de lloguer llueixi a l’última en tendències de decoració, posem quadres, fotos, tapissos …. T’expliquem com fer-ho sense fer malbé les parets.

QUADRES A LES PARETS D’UN PIS DE LLOGUER

Decorar les parets del nostre pis resulta emocionant i una forma de personalitzar alhora de decorar-lo. Abans de llançar-te a posar quadres, llums o fotos per tota la casa, et recomanem que estudiïs a fons cada ubicació, el seu enclavament, els mobles que vas a posar i les dimensions. Un cop preses aquestes mesures, és el moment de penjar-hi un quadre , però sense foradar. I és que els forats a les parets d’un pis de lloguer són una condició no permesa, a més de per la seva dificultat de cara a tapar-los, per les marques que aquests deixen. Aquí tens quatre idees fabuloses per decorar parets sense necessitat de fer-les malbé , i si et penedeixes i vols canviar-hi la ubicació, quedarà com si res hagués passat.

CITA ADHESIVA

Avui dia podem trobar al mercat una gran varietat de cintes adhesives de doble cara , especial per paret i amb resistència suficient per aguantar diferents tipus de quadres o miralls.

A l’hora de seleccionar la cinta adhesiva, sempre és recomanable llegir les recomanacions de fabricant i ser molt pulcre en la seva col·locació, en cas contrari, pot acabar la nostra obra d’art en un desastre considerable. D’altra banda, si ets dels que li agrada renovar de tant en tant les habitacions, hi ha possibilitat de posar cinta adhesiva de velcro, que ens permetrà canviar sense problema i de manera fàcil la decoració integral de les parets.

BALDES

Les lleixes s’han convertit en decoració en un “must” que no pot faltar en el nostre pis de lloguer . Lluny de penjar els quadres a la manera antiga, ara és tendència exposar-los sobre baldes. De cara a col·locar aquestes lleixes, tria unes prou fines, però amb el gruix necessari per posar els teus elements decoratius , i recorda, que no has de ancorar amb claus o esquadres, pots fer-ho amb coles especials per a paret, que, a l’hora de retirar, no deixen rastre.

GUIES DE SUSPENSIÓ

Al més pur estil de museu d’art modern , les guies de suspensió donen un toc molt chic. El característic d’aquesta modalitat és que se situen al sostre, deixant caure uns cables metàl·lics sobre els quals poder-hi penjar els quadres . D’aquesta forma la paret queda intacta i així també evitem les molestes taques sobre la pintura que queda quan retirem el llenç.

GANXOS ADHESIUS

És el recurs més utilitzat per tots. Els ganxos adhesius són fàcils de col·locar, aguanten diferents pesos segons les seves característiques i no deixen empremta a la paret . A més, aquests ganxos tenen milers de funcionalitats no només per penjar quadres, sinó com penjador, si vols posar un jardí vertical a la paret o per penjar un altre tipus d’elements com persianes, objectes decoratius ….

Recorda que a l’hora de decorar un pis de lloguer ets lliure segons els teus gustos i personalitat, però a l’hora de lliurar l’habitatge, hauràs de fer-ho igual que com ho vas llogar, de manera que cuida els detalls i les parets.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.