Com trobar pis de lloguer a Madrid

Com trobar pis de lloguer a Madrid

Si el teu somni és viure a la capital d’Espanya, però t’aclapara la idea de posar-te a  buscar pis de lloguer a Madrid. Tranquil! Avui et donem les claus perquè trobar pis sigui fàcil i segur.

 

Sabem que trobar pis de lloguer a Madrid no sempre és una tasca senzilla i que, sense un bon assessorament i coneixement de la zona, et pot portar setmanes i fins i tot mesos. Per això, l’equip de assessors immobiliaris de Lloguer Segur ha elaborat una miniguia amb consells imprescindibles perquè la teva recerca de pis de lloguer a Madrid sigui fructífera i tot un èxit. No t’ho perdis!

 

5 claus per trobar pis de lloguer a Madrid

Si ja estàs decidit a viure de lloguer a Madrid has de organitzar-te bé i seguir els nostres consells perquè la teva recerca sigui tot un èxit. En aquesta guia t’expliquem des del principi els passos a seguir per trobar pis de lloguer a Madrid i lloguer en poc temps:

Fixa les teves preferències

I amb això volem dir, que el primer pas que has de donar és escollir la zona on vols llogar un habitatge. A Madrid, hi ha molta diversitat pel que fa a barris i districtes, per la qual cosa és important que escullis la zona que millor s’adapta a les teves necessitats i estudiïs les seves característiques en profunditat. Un cop concretat el barri on volem viure de lloguer, és el moment d’especificar les nostres preferències pel que fa a l’habitatge (preu, habitacions, banys, plaça de garatge, terrassa …) com més concrets siguem a l’hora de definir el que estem buscant , més senzill serà trobar pis de lloguer.

És moment d’asseure’ns a buscar, per això et recomanem que visitis els principals portals immobiliaris i  la nostra web, on trobaràs la millor selecció d’habitatges de lloguer. A més, si en una primera cerca no has trobat el pis de lloguer que necessites, t’ajudem a trobar-lo amb només fixar un avís. Insereix al nostre apartat d’immobles  un avís especificant les teves preferències i nosaltres t’avisarem.

Visita l’immoble

Avui en dia gairebé tot es fa en línia, i podem realitzar visites virtuals als habitatges. Des de la nostra web tens habilitada aquesta opció, però si, a més, vols veure presencialment la casa, pots concertar una visita amb un assessor immobiliari. Durant el recorregut, fixa la teva atenció en aquells aspectes de l’habitatge que consideris clau i pregunta tants dubtes com tinguis a l’assessor, t’ajudarà a prendre la decisió de manera més ràpida i t’orientarà en tot moment.

Quina documentació em poden demanar per llogar?

T’agrada l’habitatge de lloguer de Madrid  que has visitat i vols llogar-lo, i ara què? Fàcil! El normal és que hagis de senyalitzar l’habitatge i que et demanin una documentació per analitzar la teva candidatura. Entre aquesta documentació, es sol demanar el  contracte de treball, les últimes nòmines, la teva identificació, els moviments bancaris, un certificat de no incidències bancàries o una carta de recomanació d’un casolà anterior . Tota aquesta informació només té com a finalitat analitzar la solvència i viabilitat del pagament del lloguer, així que no has de preocupar-te pel que et puguin sol·licitar per llogar l’habitatge.

El que has de saber sobre el contracte de lloguer

Arribat el moment de la signatura del contracte del pis de lloguer a Madrid que vols, has de prendre en consideració diversos aspectes:

  • Se’t sol·licitarà l’import de la fiança que la propietat ha de dipositar a l’IVIMA i que se’t retornarà a la finalització del contracte, sempre que compleixis el que s’ha pactat. Aquest import per llei equival a una mensualitat.
  • Hauràs de llegir amb deteniment cada clàusula i preguntar en el cas de tenir dubtes.
  • Sempre ha d’aparèixer per escrit la direcció de l’immoble llogat, així com la quantia de la renda.
  • En el contracte hauran d’aparèixer les dades del propietari i de l’inquilí, a més del de totes aquelles persones majors d’edat que vagin a viure a l’habitatge.
  • El més habitual, és que es signin contractes amb una durada mínima d’un any, recorda que pots  desistir transcorreguts sis mesos  des de la celebració d’aquest, però això pot comportar una penalització.
  • En les clàusules han d’aparèixer redactats els drets i obligacions de propietari i inquilí (manteniment, avaries, pagament de la renda …)

Lloguer Segur

Si busques pis de lloguer a Madrid, nosaltres t’ajudem! A Lloguer Segur comptem amb més de 25 oficines repartides per tota la ciutat, on els nostres assessors et guiaran i ajudaran durant tot el procés de recerca.

Totes les eines de cerca que necessites per trobar pis de lloguer a Madrid a la teva disposició. Visita l’apartat d’immobles de la nostra web o si ho prefereixes descàrrega al teu mòbil l’APP de Lloguer Segur (disponible per a Android i IOS) l’aplicació líder en recerca i gestió de lloguers. Des d’ella podràs estar a el dia de totes les novetats en lloguer a Madrid, fixar-te alertes, concertar visites ….

 A més, com a inquilí de Lloguer Segur, posem al teu abast un àrea privada de client, on pots tramitar tots els aspectes del teu lloguer (contracte, canvis de domiciliacions, subministraments, resolució de dubtes, gestió d’incidències …) i tot això sense necessitat de desplaçar-te.

En Lloguer Segur t’ajudem a la teva cerca de pis de lloguer a Madrid i posem a la teva disposició als nostres especialistes en assessorament immobiliari que et guiaran en tot el procés de recerca, selecció, formalització de lloguer…. I es mantindran al teu costat durant tota la vigència de l’arrendament. A més, si tens qualsevol consulta legal, disposa d’un equip de lletrats especialitzats en arrendaments i amb tots els professionals que composem Lloguer Segur.

A què esperes per gaudir del teu pis de lloguer a MadridContacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.