Idees per amoblar un pis per llogar

A l’hora de llogar, molts propietaris teniu dubtes sobre fer-ho amb o sense mobles. Després de dies pensant-ho has decidit que el teu inquilí no necessita comprartir llit, ni sofà, ni taula però … Com faig per moblar un pis? No perdis atenció perquè t’expliquem tots els secrets i trucs.

amoblar un pis

No tot s’hi val

Atent, perquè moblar un pis no vol dir recol·lectar mobiliari que tens guardat en un traster a la casa del poble. No importa si els mobles estan antiquats, però han d’estar en bon estat, el mateix estat que t’agradaria trobar-te si tu fossis l’inquilí.

Menys és més

Recorda que has de tenir en compte l’espai que hi ha al teu pis de lloguer, la mida de cada estada i les zones de pas. A l’hora de moblar un pis has de deixar espais de trànsit suficient per poder moure’t sense problemes.

Busca que siguin pràctics

Si vas a fer una inversió per comprar els mobles necessaris per al teu nou inquilí, fes un pas més enllà i busca que siguin 100% útils i pràctics. Per exemple, un canapè bagul, un sofà amb emmagatzematge o un joc de taula i cadires que es pugui engrandir quan sigui necessari. No només tindràs un pis perfectament condicionat, sinó que el teu inquilí estarà còmode, se sentirà confortable i estarà molt més temps al teu pis de lloguer.

No saps com moblar un pis? Explica’ns els teus dubtes!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.