Quant de temps puc trigar en llogar un pis?

5, 30, 80, 2 … Quants dies es necessiten per llogar un pis? Depèn, depèn de molts factors dels quals a continuació parlarem. Queda’t amb nosaltres, t’interessarà.

temps lloguer

Promoció

Primer pas i fonamental després de tenir el pis 100% adequat per al lloguer. Arriba el moment de posar-lo a l’aparador i no hi ha millor zona de vendes que internet. Penja el teu anunci en els millors portals immobiliaris, recorda que el text ha de ser clar i complet i les fotos el millor del millor.

Preu tècnic

El preu és la clau en el temps que necessitaràs per llogar un pis. Si et passes trigaràs setmanes, fins i tot mesos a trobar un llogater, però si et quedes curt perdràs rendibilitat. Perquè el temps es minimitzi i la rendibilitat es maximitzi cal establir el que des Lloguer Segur anomenem preu tècnic: aquell que creua entre l’oferta i la demanda.

Recerca del llogater

Trucades telefòniques, quedar, ensenyar i explicar … Així és la dinàmica per trobar l’inquilí perfecte per llogar un pis. Si ho fas bé, en poc temps estaràs signant el teu lloguer, però per aconseguir-ho necessitaràs temps i dedicació. Els nostres assessors comercials s’encarregaran de tot i més, gràcies al treball del nostre Departament de Risc sabràs que el teu inquilí és fiable i solvent.

Formalització

Últim pas i aconseguit, però tampoc pots deixar que es dilati en el temps. Elabora el contracte, sempre complint amb la llei, i data un dia i hora per a la signatura i formalització del contracte de lloguer. Nosaltres també ens encarregarem si ens deixes!

Quant de temps vas trigar en llogar un pis?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.