Reforma el teu pis de lloguer aquest Nadal

Vacances, temps lliure i molts dies festius … El Nadal s’acosta, i a més de descansar, pots aprofitar per fer la reforma que el teu pis de lloguer necessita. Molt atent!

Malgrat el fred

Sempre diuen que l’hivern no és la millor època per ficar-se en obres, és cert, però hi ha moltes opcions per fer una petita reforma en el teu pis de lloguer. Per exemple pot ser un bon moment per canviar els radiadors o revisar la instal·lació elèctrica.

Aïllament

Si el teu pis de lloguer està buit, aquesta època pot ser la millor per revisar l’aïllament de l’habitatge. Finestres per les que es cola la humitat, portes que no tanquen del tot bé o qualsevol possible humitat ara seran més visibles que mai. Un cop localitzades les irregularitats ¡som-hi!

Bricolatge casolà

Si vas retardat el moment de començar una reforma en el teu pis de lloguer, ara no tens excusa. Aprofita els dies de descans i evita el bullici de les botigues en aquestes dates. Posa’t mans a l’obra i fes el teu propi bricomanía. Ara que està tan de moda el DIY podràs donar-li una nova imatge als teus mobles o fins i tot a la cuina. Llança’t i col·loca el sòl nou que portaves temps desitjant.

Menys veïns

A més, si tens pensat fer una reforma en un pis de lloguer aprofita que molts veïns passaran els dies festius fora de la ciutat, així els evitaràs sorolls molestos. Finalment, en ser vacances, si tens fills estaran encantats de ser els teus assistents personals d’obra.

Ja saps, si tens en ment fer una reforma al teu pis de lloguer veu preparant el material i aprofita les pròximes setmanes Tot un repte! Però en uns pocs dies tindràs el teu pis de lloguer en perfecte estat de revista.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.