Sòls impol·luts en el teu pis de lloguer

Sabem que cada immoble i el seu sòl són un món, per això recollim els millors trucs perquè cada tipus de pis de lloguer pugui lluir net tot el temps.

sóls

Sòls ceràmics

Si tens sòls ceràmics en el teu pis de lloguer, el primer pas que has de portar a terme perquè estiguin perfectament nets és fer-te aliat de l’aspirador. Retira tota la pols, i posteriorment amb un netejador múltiple diluït amb aigua repassa la superfície. Si tens alguna taca rebel, et recomanem una solució natural: barreja un litre d’aigua amb una tassa de vinagre i aplica’l.

Marbre i pissarra

Potser són els menys freqüents de trobar-se, però els més senzills de netejar. Malgrat que es tracta d’un material porós amb un cop de aspirador i vinagre en aigua, lluiran lluents.

El nostre consell: Evita l’ús de netejadors cremosos o abrasius, faran malbé el terra del teu pis de lloguer.

Goma, suro i vinils

Està molt de moda en decoració d’habitatge usar sòls vinílics, fàcils de posar i de renovar segons l’última tendència. Si vols que destaqui no et costarà gaire, un netejador múltiple t’ajudarà.

Per als sòls de goma i suro, usa sempre poca aigua i evita que el sol els doni directament, en cas contrari, els deteriorarà.

Fusta

Els més calents, elegants i complexes. Mantenir el parquet del teu pis de lloguer pot ser més fàcil del que creus. La regla número 1 de la fustes, és no abusar de l’aigua per evitar tot tipus de desperfectes. Per fer una neteja correcta, usa habitualment una mopa que impedeixi que s’incrusti la pols i detergents específics per a fusta.

Terratzo

Si el teu pis de lloguer té terratzo, ho tens fàcil! Aspiradora, aigua i detergent i llest. Si el que busques és que brilli s’aplica una capa de cera liquida o abrillantador cada dos o tres mesos.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.