ASAM SOCIMI, un nou èxit de Lloguer Segur Grup

Aquest mes ens sentim especialment orgullosos de poder comunicar la darrera fita del nostre grup: hem posat en marxa la nostra segona SOCIMI després de l’èxit assolit amb Quid Pro Quo (QPQ), societat cotitzada d’inversió immobiliària especialitzada en la gestió d’immobles de lloguer en dispers .

QPQ es va llançar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) el juliol de 2018, i va suposar un pas endavant en la professionalització del lloguer i en el lideratge de Lloguer Segur al mercat dels arrendaments.

Gràcies als resultats sòlids i l’experiència adquirida amb aquest primer vehicle d’inversió, des del Grup s’ha apostat pel llançament d’aquesta nova SOCIMI. ASAM SOCIMI, que és com se l’ha batejada, surt amb una cartera de 16 immobles i un objectiu d’assolir els 180.

Amb aquesta operació Alquiler Seguro consolida i reforça la seva posició com a empresa líder al sector, mantenint la seva aposta per la rendibilitat en dispers i oferint al mercat atractives oportunitats d’inversió.

Així, reconegudes publicacions de l’entorn financer i immobiliari s’han fet ressó del llançament d’ASAM SOCIMI a les seves agendes informatives, tal és el cas de Forbes, El Confidencial, Llibremercat, idealista, Europapress, Brainsre.newsm, Ejeprime, Immodiari, Bolsamanía, Esdiario i Observatori immobiliari .

L’atenció i l’interès rebut són motiu d’orgull, una conseqüència de la feina ben feta per part de tots els implicats i un gran estímul per continuar remant en la direcció de l’èxit i la professionalització del mercat dels arrendaments.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.