Aurica s’incorpora a l’accionariat de Lloguer Segur

Aquest mes ens enorgulleix poder anunciar que la gestora de capital privat Aurica Capital ha passat a formar part de l’accionariat de Lloguer Segur Grup, després de la signatura el dia 13 d’un acord pel 49% de la companyia.

Amb aquest moviment, Lloguer Segur comptarà amb un soci de primer nivell que potenciarà noves línies de negoci i permetrà assolir els creixements previstos a mitjà termini, després del procés de professionalització desenvolupat per l’empresa en els darrers anys.

En paraules d’Antonio Carroza, President de Lloguer Segur: “L’experiència i el coneixement d’Aurica accelerarà el nostre desenvolupament i impulsarà amb força els plans de Lloguer Segur. Aquest acord suposa una doble satisfacció perquè a més acredita la professionalització iniciada pel Grup fa tres anys”.

Lloguer Segur és el líder del sector del lloguer amb una facturació anual de 40 milions d’euros, i compta amb més de 450 empleats repartits a 53 oficines a Espanya i Portugal.

 

Aurica Capital ha realitzat aquesta operació a través del seu fons Aurica IV, el primer tancament del qual va ser superior als 200 milions d’euros i suposa ja la seva cinquena inversió des del setembre del 2022.

Per Martín Vargas, Director d’Inversions d’Aurica Capital, “la decisió d’invertir en Lloguer Segur s’ha basat en el seu posicionament sòlid al mercat del lloguer. Fomentarem i impulsarem el seu creixement futur, convençuts que el nostre suport unit a la qualitat del seu servei i el valor que aporta als seus clients permetrà a la companyia assolir el seu següent estadi de desenvolupament” .

La resta de cartera de participades d’Aurica la conformen el grup de restauració Larrumba; el fabricant i comercialitzador de mobiliari de descans Flex; la comercialitzadora hortofructícola Agrosol Export; la companyia especialitzada en externalització de forces de vendes i gestió de punts de venda Winche; el fabricant i comercialitzador de masterbatch per a la indústria del cable Delta Tecnic; Babel, consultora que acompanya la transformació digital; SamyRoad, companyia especialitzada en advocacy, màrqueting d’influencers i branded content; t2ó, la consultora de màrqueting digital; Educa Edtech Group, líder en formació en línia a nivell nacional; i Viatek, companyia especialitzada en serveis i infraestructures IT; i Canetes, clíniques veterinàries.

Per part de Lloguer Segur han participat com a assessors de l’operació KPMG i el prestigiós despatx Pérez-Llorca. EY ha estat l’assessor principal d’Aurica.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.