COM MANTENIR EL TEU PIS DE LLOGUER PERFECTE VIVINT AMB MASCOTES

Les nostres mascotes són un més de la família, per això ens importa molt el seu benestar i convivència en els nostres pisos de lloguer . Quan convivim amb una mascota, a més del seu afecte i companyia tenim responsabilitats associades en la seva cura i higiene, en aquesta entrada t’expliquem com tenir la casa perfecta i gaudir-la amb la teva mascota.

CASA NETA AMB MASCOTES

Olors, pèls, brutícia, sorolls … tenir una mascota a casa també té desavantatges, encara que és fàcil de posar remei si segueixes els nostres consells.

NETEJA A FONS DE LA CASA

Si vols que el teu pis de lloguer sempre faci olor i llueixi perfecte, tot i tenir una mascota a casa, és fàcil, necessites una bona rutina de neteja i ordre. En primer lloc, i en relació amb la neteja de la casa , per evitar males olors i el molest pèl és important que aspiris tot l’habitatge, amb especial dedicació a les zones delicades com les catifes , al menys dues vegades per setmana. Encara que faci una mica pal, si segueixes aquesta rutina et garantim que no veuràs restes de pèl enlloc. D’altra banda, aquesta tasca ara és més senzilla, i és que, amb els robots aspiradors, que pots programar quan vulguis, el treball es fa sol.

Un altre aspecte important en la neteja del teu pis de lloguer amb mascotes és el pols i els àcars , si vols que no s’apreciï que hi ha una mascota a teu pis de lloguer convivint amb tu, aposta per l’ús de baietes de microfibra, són les que millor eliminen i absorbeixen les restes de brutícia.

Molts deixem a les nostres mascotes que facin el que vulguin per la casa, es pugin al llit, al sofà … i això genera que aquestes zones també s’embrutin amb més rapidesa. Si és el teu cas, recorda que, per tenir tots els espais nets , diàriament has de sacsejar mantes, llençols o raspallar la butaca i setmanalment, retirar els tèxtils i rentar-los.  

COMBAT LES OLORS

Si, les mascotes en moltes ocasions provoquen males olors , però es pot posar remei, molts d’ells amb senzills trucs casolans. Alerta! en el teu rebost no pot falta vinagre de poma i bicarbonat de sodi , tots dos són econòmics i els millors absorbeix d’olors que trobaràs mai. A més, també pots fer que el teu pis de lloguer sempre faci olor genial usant purificadors d’aire i ambientadors naturals , l’objectiu no és matar l’olor amb una de més forta, la combinació pot ser demolidora, sinó atenuar-i crear una bona fragància en l’habitatge.

L’ESPAI DE LA TEVA MASCOTA

Igual d’important és la neteja de casa teva com la higiene de la teva mascota . La neteja, banys i cures ajudaran també al fet que el teu pis de lloguer romangui net. A més, avui en dia hi ha moltes alternatives en el mercat que ens ajuden a que la casa estigui neta i cuidar la nostra mascota, com els llits especials per a gossos anti-bacteris, ideals per combatre males olors. Un altre truc que funciona la mar de bé és el de netejar de tant en tant les joguines de l’animal o raspallar setmanalment perquè pells i pèl mort no acabin pels nostres sòls o robes.

VENTILACIÓ

Necessària per renovar l’aire i purificar- i per acabar amb les males olors. En aquest blog us hem parlat en moltes ocasions de la importància de ventilar un pis de lloguer i de com fer-ho correctament . Recorda que, durant l’hivern, amb deu minuts diaris és suficient.

LLOGUER I MASCOTES

Quan vivim de lloguer i tenim una mascota hem de cuidar l’habitatge amb molta cura per això és important que el nostre animal estigui adaptat a viure a l’interior d’una casa i sàpiga unes normes de conducta bàsiques . 

D’altra banda, de cara buscar habitatge de lloguer, sempre hem de consultar si a la mateixa s’accepten animals, a l’igual que si ja vivim en un pis de lloguer, abans de tenir una mascota, consultar al propietari, en cas contrari tenir una mascota en un habitatge on no s’accepten animals pot suposar un incompliment de el contracte de lloguer i la seva resolució. Si tens algun dubte legal sobre el lloguer i les mascotes, pots preguntar-nos .

Segueix els nostres consells per viure amb la teva mascota al teu pis de lloguer i aconseguiràs que aquesta sempre aquest perfecta. Tens mascota i vius amb ella en un pis? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + fifteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.