Decoració de Nadal per a un pis de lloguer

Ha arribat el nadal i no pot faltar un toc de color al teu pis de lloguer a més de tot l’esperit nadalenc. Per entrar en ambient, aquí tens alguns consells de decoració dels millors interioristes nacionals no t’ho pots perdre!

Idees chic per decorar casa teva per Nadal

T’agradi o no aquesta època de l’any el que és clar és que no se’n pot fugir, així que toca ambientar-te i posar-te mans a l’obra perquè el teu pis de lloguer llueixi propi per a les dates i, sobretot, sofisticat. A Lloguer Segur hem consultat amb els principals experts en decoració d’interiors i et portem les seves recomanacions, així que prepara escumilla, garlanda i llums, ha arribat el Nadal al teu pis de lloguer.

La regla del tres

El Nadal és color, però compte amb excedir-te o casa teva semblarà un circ. Si vols una decoració de nadal sofisticada i elegant aposta per només combinar entre un o tres colors, no més. La combinació de només un, dos o tres elements decoratius de diferent color permet crear un ambient elegant però principalment relaxat.

Elements decoratius bàsics

Amb la regla dels tres colors assimilada, és el moment d’escollir els elements decoratius que els acompanyessin. Com saps del Nadal són pròpies les pinyes, estrelles, campanes, boles…. Escull aquell que més t’agradi i combina’l amb els colors escollits, procurant fer contrastos entre mides i acabats. Tindràs resultats espectaculars i molt resultants.

Delimita les zones de decoració

Si vols realment cridar l’atenció i decorar amb estil, no cal convertir tota casa teva a la del papa Noel, només cal delimitar bé les zones a decorar, per exemple, aquella en què se situa l’arbre, la xemeneia o si ets una mica més atrevit prestatgeries, llum…. El tema és centrar tot el nostre esforç decoratiu només en algunes zones perquè aquesta destaqui.

Menys, és més

Aquesta norma només és apta per als amants del minimalisme i és que Nadal és excés i cridaner, però si vols donar un toc personal i elegant hauràs de limitar bé cada element decoratiu que posis i estudiar-ne a fons la ubicació.

La importància de la llum

Encara que a tots ens encanten els llums brillants de colors , si no vols que casa teva sembli una fira i et ve de gust fer alguna cosa diferent aquest any, et recomanem que et facis amb llums blancs: són elegants, cridaneres i cent per cent decoratives?

L’entrada, la primera impressió

Decorar la porta d’entrada de casa suposa la primera impressió per a les visites i els veïns. Pots optar per corones, campanes, estrelles i fins i tot per elements DIY amb què passar un temps construint amb la teva família.

Ha arribat el Nadal a casa teva? Explica’ns-ho i puja fotos del teu pis de lloguer decorat, les inclourem en una entrada especial de Nadal.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.