Lloguer Segur s’incorpora a la CEOE!

La CEOE ha decidit incorporar Lloguer Segur com a membre de la patronal, per la seva posició de lideratge i referència en el sector. La missió de la CEOE, a través de la seva representació institucional, és la de impulsar el creixement i l’ocupació a Espanya, fent propostes de millora de l’economia i de la competitivitat de l’economia espanyola. En aquesta línia s’uneix Lloguer Segur, com a empresa líder especialitzada en la gestió integral dels arrendaments urbans. Des de la seva presència nacional amb més de 50 oficines i 22.000 habitatges de lloguer, Lloguer Segur s’incorpora a CEOE per impulsar el lloguer a Espanya.

El seu president, Antonio Carroza, explica la transcendència d’aquest pas per a la companyia i per al sector immobiliari: “per a nosaltres és un orgull i una gran responsabilitat que CEOE ens hagi triat com l’empresa que ha de representar i impulsar el lloguer des de la Confederació . Tenim per davant un gran repte: contribuir a la millora de l’oferta d’habitatges de lloguer a Espanya, amb més seguretat jurídica, i que més famílies puguin accedir al lloguer en les millors condicions i preus més accessibles”.

LLOGUER SEGUR TREBALLARÀ DES DE LA CEOE PER REPRESENTAR ELS INTERESSOS DE PROPIETARIS I INQUILINS

Lloguer Segur sempre ha estat compromès amb el sector immobiliari i especialment amb el lloguer, aportant idees i solucions a les administracions públiques, vetllant per un mercat sa, equilibrat i segur, tant per a arrendadors com a arrendataris. Ara, des deCEOE, des d’un diàleg permanent amb els agents socials, econòmics i polítics, estem convençuts que podrem aconseguir més èxits per als interessos d’inquilins propietaris i empreses del sector, que generen una gran oferta d’habitatges de lloguer”, subratlla el president de Lloguer Segur, Antonio Carroza.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.