Per què et convé que el teu habitatge sigui eficient?

Conceptes com “sostenibilitat” o “eficiència” estan avui més en voga que mai, i el compromís amb el medi ambient i el consum responsable es tenen molt en compte tant als entorns professionals com al context domèstic.

En aquest article t’expliquem quins són els avantatges que aporta l’eficiència energètica a casa teva.

Protecció del medi ambient

Aquest pot ser lefecte més evident. En utilitzar de manera més eficient i responsable els recursos disponibles reduïm notablement la petjada de carboni i, per tant, l’impacte negatiu que té la nostra activitat sobre el planeta.

Estalvi econòmic

Tots els electrodomèstics que fem servir a les nostres llars consumeixen energia: frigorífics, calefacció, rentadora, etc., per la qual cosa si tots ells optimitzen aquest consum tindrem un còmput final molt més reduït. Per tant, pagarem menys a la factura. Per aconseguir-ho, hem d’optar per aparells amb una qualificació energètica superior, i si bé són més cars, a la llarga suposaran un estalvi notable. Descobreix ací com pots aconseguir augmentar aquest estalvi.

Revaloració de l’habitatge

Quan es ven un habitatge un dels documents que cal aportar és el certificat energètic, que confirma com és d’eficient l’immoble. Aquest concepte cada cop es té més en compte, fins al punt que pot incrementar el valor de la casa fins a un 10%.

Si tens més dubtes sobre aquest tema, no dubtes a contactar amb nosaltres a info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.