Arriba l’estiu al teu pis de lloguer

Et portem les últimes tendències en decoració de llar per a aquest estiu. Teles, colors, mobiliari i tots els detalls perquè el teu pis de lloguer es converteixi en el somni d’una nit d’estiu. Segueix llegint.

Teixits frescos

gaudir estiu

Toca retirar les catifes i donar-li un toc de color al nostre pis. Per a això, no necessites canviar de mobiliari, sinó jugar amb els tèxtils. Una funda del llit fresca i alegre que substitueixi el edredó i les mantes. Cortines semitransparents que permetin que entri la llum i, fins i tot, aposta per alguna funda de sofà alegre que transformarà el teu saló.

Els colors d’estiu

Al ja tradicional blanc, que implica neteja i frescor, afegim dos tons més, que segur t’encantaran. Aquest estiu, al teu pis de lloguer, prova a combinar amb tonalitats rosa clar, blaus i taronja. La lluminositat i alegria estan garantides.

Estampats

gaudir estiu

Els estampats tropicals es porten i molt. Ja sigui en llençols, edredons i fins i tot en parets i, fins i tot, al sostre com en forma de paper pintat. A més d’un toc original convertiràs el teu pis de lloguer en un paradís tropical.

Plantes

gaudir estiu

Un clàssic i un “bàsic” per passar un estiu agradable al nostre pis de lloguer. Per donar aquest toc refrescant i estiuenc que tots necessitem quan arriba el bon temps, és imprescindible que tinguem plantes a casa. Entre les nostres recomanacions, per la seva resistència i estètica, aposta fort per la Dracena de fulla fina, el tronc del Brasil o la violeta africana.

Mobiliari

gaudir estiu

Ha arribat el moment d’equipar la terrassa, tu tries si amb mobles de disseny, low cost, palets o una hamaca. El que importa, és que el converteixis en un espai de referència per a gaudir del bon temps i descansar.

I tu com prepares el teu pis de lloguer per a l’estiu? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.