Com aconseguir que casa teva sempre olori bé

Si hi ha alguna cosa que marca la diferència en una llar és quan entrem i té una aroma i una olor especial, a nostre, a personal, a que ens trobem a casa. Avui et donem els millors consells per aconseguir que el vostre pis de lloguer sempre faci bona olor i de forma única. Pren nota!

Adéu als mals olors

L’arribada de la calor fa que apareguin olors desagradables en un habitatge, també ocorre quan, per un descuit, deixem uns dies les escombraries, o si hi ha un embús en les canonades. Combatre les males olors en un habitatge de lloguer és fàcil seguint aquests senzills consells:

Ventila diàriament

No cal que sigui durant molt de temps, menys encara si entra fresc, però sí que s’ha de convertir en una rutina diària i almenys tenir obertes les finestres 10 minuts al dia.

Vigila els desaigües

Retira qualsevol resta o residu que pugui quedar a la pica, lavabo i desguàs de la dutxa. Evitaràs embussos innecessaris, males olors i aigües estancades. Evita llançar res que no sigui d’un sol ús de la mateixa manera que olis, pintures o restes de menjar.

Fes els teus propis ambientadors

Posa’t mans a l’obra i crea els teus propis ambientadors. Agafa un tros de tela gruixuda de cotó i emplena-la del material aromàtic que més t’agradi. Com a idea, pots introduir clau, canyella, closques seques de cítrics i unes branquetes de romaní. Al·lucinaràs amb el resultat!

Trucs que et deixaran sorprès

L’aspirador pot convertir-se en el teu millor aliat i sense esperar-ho, com? Doncs de forma molt senzilla, tira unes gotes de perfum i quan l’utilitzis quedarà escampat l’aroma per totes les zones de la casa.

El verd ajuda

Les plantes són purificadores i ens ajuden a renovar l’aire del nostre pis de lloguer. Si no saps quin escollir, en aquesta entrada et deixem algunes idees, què més es convertiran en un complement perfecte de decoració.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.