El meu inquilí no paga el lloguer, què puc fer?

L’impagament del lloguer és un dels principals pors d’un propietari, què es pot fer quan l’inquilí no paga? Com es pot solucionar? Avui parlem d’impagaments en el lloguer. Pareu atenció!

lloguer segur

Prevenció

Val més prevenir que curar. La millor solució és no trobar-te amb inquilins morosos com? És fonamental conèixer en profunditat l’inquilí abans de signar el contracte de lloguer. Les aparences enganyen, i el que sembla molt bon inquilí pot resultar ser un morós professional. Un coneixement dels seus antecedents com a arrendatari i documentació que certifiqui la seva solvència i fiabilitat són imprescindibles.

No valen excuses

Quan un inquilí no paga, no serveixen les justificacions. Es comença per un retard puntual, però pot acabar en un procés de desnonament. L’inquilí deu tenir ben clar que abonar la quantitat requerida en concepte de renda és una de les seves obligacions, sempre estipulada en el contracte de lloguer. Amb això no Estimeu-vos dir que no siguis un propietari comprensible, sempre hi ha excepcions que confirmen la regla, però si les excuses es converteixen en una cosa habitual tingues molta cura.

Comunicació formal

Si el teu inquilí no paga, el primer pas és fer-li una comunicació formal indicant-li la quantitat deguda. A través, per exemple, d’un burofax hauràs indicar-li al llogater que no paga la quantitat que et deu, així com un termini suficient per solucionar el problema. Si el llogater no paga, es començarà la demanda legal.

Advocats

El desnonament per impagament del lloguer és un procés llarg i complicat per al qual necessitaràs l’ajuda dels millors professionals. Un advocat especialista t’ajudarà a agilitzar el procés, presentant la demanda i reclamant les quantitats degudes.

Recorda que des Lloguer Segur t’ajudarem a prevenir la morositat en el lloguer, i que si l’inquilí no paga el nostre gabinet jurídic especialitzat t’ajudarà a recuperar el teu pis de lloguer i els teus diners. Sempre posa’t en mans de professionals!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.