Idees DIY sense gastar per redecorar el teu pis de lloguer

Ara que tenim temps i que podem destinar-lo a nosaltres i al nostre pis de lloguer: per què no donar-li un rentat de cara? Avui us portem idees originals, pràctiques i econòmiques per transformar les vostres cases. Pren nota!

OBERTURA D’ESPAIS

Tens les habitacions molt sobrecarregades de mobles? Si són funcionals, estan en bon estat i sobretot són pràctics, no has de desfer-te d’ells, només és qüestió de reorganitzar i optimitzar els espais.

Un truc que et pot ajudar a organitzar els mobles de forma eficient en el teu pis de lloguer, és dibuixar l’habitació sobre paper quadriculat, si pot ser, el més exacte possible, d’aquesta manera sabràs de quin espai disposes i cada racó que pots aprofitar.

A més de moure mobles i distribuir-los de una forma més pràctica pots jugar amb els elements decoratius que tens per casa, canviar-los de lloc, alternar i posar nous quadres o els d’altres habitacions, l’important és jugar amb la decoració perquè sembli una altra cosa .

NOUS TÈXTILS

Sí, i sense necessitat de comprar, perquè segur que ara que tens temps has ordenat armaris i trobat pantalons que no et poses, llençols vells i cobrellits que no s’usen …. Res de fer draps amb ells! Treu màquina de cosir o agulla i fil i refer-los en fundes per als mobles, per els coixins o coixins …. Dóna un toc nou al teu pis de lloguer i de forma DIY.

TOCS DE COLOR

No, no és moment de posar-te a pintar el teu pis de lloguer, ni el temps acompanya, ni estar de confinament ajuda. Per això, el canvi de color ha de ser a petita escala. Des d’un toc nou al sòcol, fins a pintar alguna rajola alterna del bany o la sanefa de el sostre de la sala amb motius variats. Són petits tocs que transformaran el pis sense necessitat de dedicar-hi molt de temps.

IL·LUMINACIÓ

Sempre es diu que la llum natural és el millor que podem tenir en un habitatge de lloguer, dóna vida i estalvies en energia. Però també és important tenir cura de la llum artificial. Ara és moment de comprovar si tens ben il·luminat el teu pis, per a això, estudia les zones on necessites tenir més llum directa i fes reforç canviant els llums que tinguis i ubicant-los en les zones que necessitis. A més, comprova el bon funcionament de totes les bombetes, endolls ….

COMPLEMENTS DIY

Si tens uns vells cds, és el moment que treguis la teva part creativa i li dones una volta a la teva vida. Et proposem idees originals com redecorar mobles o miralls a força de cds. És fàcil d’executar i molt Pinton. Això sí que transformarà el teu pis de lloguer.

Una altra idea meravellosa és que tu mateix siguis l’artista de la casa i creguis els teus propis quadres, decorant amb el teu propi art. Per a això només et caldrà una taula vella que tinguis per casa o un llenç o qualsevol material que consideris que pots reutilitzar, cinta de carrosser i esprai. Què fer ja és cosa teva, el teu gust i la teva originalitat.

T’atreveixes a redecorar el teu pis de lloguer ara que tens temps? Segueix les idees que et proposem a Lloguer Segur i veuràs com transformaràs l’habitatge 🙂

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.