Què és i com funciona una agència negociadora del lloguer?

A l’hora de llogar, sempre recomanem evitar el lloguer particular i apostar pel professional. A través d’agències negociadores del lloguer, rendibilitzar el teu habitatge serà bufar i fer ampolles.

Què és una agència negociadora? Com funciona? Com pot ajudar-te? Amb l’objectiu de donar resposta a totes aquestes preguntes que et planteges, hem fet aquest post. Esperem que us sigui de gran ajuda!

agencia negociadora lloguer

Lloguer professional

Qualsevol propietari, a l’hora de llogar el seu immoble, busca fer-ho amb seguretat i amb les màximes de garanties per assolir la seva tranquil·litat. Per a això, és important triar un bon professional que t’ajudi i acompanyi en tot el que necessitis i que aconsegueixi per a la seva casa un lloguer segur.

Amb la intermediació d’una agència negociadora sabràs en tot moment quins passos has de fer per arribar a aconseguir un lloguer segur per al teu immoble. Però, quins són aquests passos realment?

-Fixar el preu

El treball dels professionals comença amb l’assessorament a l’hora d’establir el preu de la renda per al teu immoble. Aquest és el punt de partida perquè en el lloguer vagi tot tal com vols, ja que una renda per sobre de mercat donarà lloc a riscos innecessaris de morositat o ruptura contractual; i amb una renda inferior al preu òptim, estaràs perdent rendibilitat.

-Promoció de l’inmoble

Un cop establert el preu més adequat per a l’immoble, la següent tasca que ha d’emprendre una agència negociadora del lloguer és la promoció de l’habitatge. En què consisteix? Un bon dossier fotogràfic i un anunci atractiu en els principals portals es convertiran en el major reclam per als inquilins a la recerca de nova llar.

-Selecció del llogater

No només d’ensenyar l’habitatge va la cosa, la clau d’un lloguer segur és trobar un inquilí perfecte. Per aconseguir-ho no val només amb ensenyar l’habitatge i resoldre dubtes, el procés va més enllà. És important conèixer la situació economico-financera dels candidats a inquilí, d’aquesta manera t’assegures que el futur inquilí és fiable, solvent i complidor.

-Formalització del contracte

L’últim pas després d’aconseguir l’inquilí perfecte és formalitzar el contracte. L’agència negociadora del lloguer serà l’encarregada de redactar un contracte legal d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans i de posar en marxa tots els tràmits administratius necessaris fins arribar a la signatura.

Diferents tipus d’agències negociadores del lloguer

Abans de llançar-te a la piscina, és important que analitzis l’ampli ventall de serveis professionals de lloguer que pots trobar. Cada agència negociadora ofereix els seus cobertures, productes i serveis de diferent manera, així que és molt important que localitzis el que millor s’adapta a les teves necessitats. Informa’t, pregunta i només després decideix amb qui posaràs en lloguer el teu pis.

Pren-te el teu temps, pensa que tries el professional que triis serà el que et acompanyi en tot el procés de lloguer, de manera que escull el que millor encaix amb tu i les teves necessitats. La nostra recomanació és que busquis una agència negociadora del lloguer professional, amb experiència i, sobretot, especialitzada.

L’ajuda que estaves buscant

En el lloguer professional trobaràs l’ajuda que estaves buscant. Mai més et sentiràs desemparat o desprotegit en el lloguer si tries bé. Una bona agència negociadora del lloguer t’acompanyarà de principi a fi en tot lloguer, et donarà suport en qualsevol situació i t’assessorarà per sempre seguir el camí més adequat. Un contracte de lloguer dura almenys un any, 365 dies en els que poden ocórrer moltes coses i per a les quals és millor comptar amb autèntics experts en la protecció a propietaris.

Lloguer Segur, protecció a propietaris

La nostra recomanació? Una agència negociadora no serà suficient si vol gaudir d’un lloguer segur. Confia en autèntics professionals de la protecció a propietaris i visqui tranquil tot el seu procés de lloguer.

L’ajudarem a fixar el preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda i que maximitza i garanteix la seva rendibilitat. Publicarem un complet anunci del seu pis de lloguer en els principals portals web perquè molts inquilins en recerca de nou pis el trobin ràpid i vegin la seva millor cara. Trobarem a l’inquilí perfecte per al seu immoble, un inquilí fiable, solvent i responsable que tingui cura del seu pis de lloguer. Li garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes, passi el que passi i ara, si ens dóna la seva autorització, ens encarreguem de gestionar totes les incidències amb el nostre nou servei de gestió integral.

Encara tens algun dubte sobre les agències negociadores del lloguer? Pregunta!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.