Solucions a l’abast de qualsevol inquilí abans de deixar de pagar el lloguer

Per als propietaris una de les pors més grans és trobar-se amb un llogater que no paga les rendes del seu lloguer, però és que per a l’inquilí no poder pagar és una situació també poc desitjable. Quines solucions hi ha amb l‘impagament del lloguer?

deixar de pagar lloguer

Atenció a les despeses

Si no arribes a final de mes, recorda que el pagament del lloguer és una obligació convinguda per contracte, així que si no vols problemes legals hauràs de pagar si o si. Retalla d’on puguis, revisa el teu pressupost mensual i evita totes les despeses que puguis. Traient una mica d’aquí i una miqueta d’allà aconseguiràs tenir els diners suficients per pagar el lloguer.

Demana ajuda

Que no et faci vergonya demanar ajuda, bé sigui a un familiar o al banc. Encara que endeutar-se no sigui el més recomanable, pots demanar un petit préstec per sortir de la crisi, si és amb el banc negocia l’interès i el termini perquè sigui el més favorable possible.

Comunicació

Abans d’arribar a l’impagament, parla amb el teu casolà i explica-li la situació. Si sempre has estat complidor s’entendrà que és un moment puntual i segur que no té problema a concedir-te un ajornament.

Mudança

Si no és un mes de forma puntual i resulta que el pis on vius està per sobre de les teves possibilitats, has de canviar-te. Busca alguna cosa que s’adapti al teu pressupost, fes les maletes i busca un nou pis de lloguer on puguis convertir-te en el llogater perfecte.

Abans d’arribar a una situació d’impagament hi ha moltes opcions. Quines altres solucions se t’acudeixen?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.