Tendències de decoració per al 2019

Vols redecorar casa teva? Una de les opcions per fer-ho és posar-la a la última moda.  T’expliquem les tendències per a aquest any 2019 en decoració de pisos de lloguer.

coral

Living coral: el color de moda

L’any passat, per exemple, el color de moda va ser un color morat i fa dos anys, el 2017, un to verdós. El 2016 vam tenir ració doble i es van imposar els colors rosa i blau pastís com les tonalitats de moda.

No obstant això, fa unes setmanes, l’empresa Pantone ens va sorprendre amb quin anava a ser el color de moda per a aquest any. El color és precisament el Living Coral. La seva referència en Pantone és 16-1546, en HTML és #fb6c63 i en RGB és 255/111/97. Es tracta d’un color que no pot deixar indiferent a ningú i que pot aportar al nostre dia a dia un toc de vitalitat i de color.

Decora el teu pis de lloguer

Llavors, com podem incloure el Living Coral en el nostre pis de lloguer? La solució és molt simple. A continuació, us oferim un seguit de pautes amb les que podeu decorar la vostra casa a l’última moda. Arranquem amb els tips!

Un saló de 10

El saló i menjador són les zones de tota la casa en què, normalment, més temps passem. Per això, pot ser que sigui l’àrea a la qual prestis més atenció. Si ja tens una decoració en tons neutres i només vols afegir uns tocs de Living Coral, prova a incloure una manta, coixins o el mateix sofà d’aquest color. El toc original el tens més que assegurat.

D’altra banda, si prefereixes alguna cosa més discreta, pots escollir un gerro blanc amb flors en aquest to que li aportin llum al saló. A més, el Living Coral es pot combinar perfectament amb blancs, negres, fustes, daurats i fins i tot amb algun punt verd.

coral

Les habitacions més trencadores

El Living Coral sembla, a priori, un color difícil de combinar. No obstant això, pot donar molt de joc a la casa i pots incloure-ho en qualsevol espai. Les habitacions infantils són les que més es poden adaptar al to de moda.

Unes cortines d’aquest color és una cosa molt fàcil de trobar, així com llençols, mantes i fundes de coixins. A més, pots escollir cadires amb un entapissat en aquest to coral, testos o qualsevol element que vulguis. Potser ara no trobis aquest color a les botigues, però en unes setmanes segur que no deixes de veure-ho per tot arreu. D’altra banda, pots combinar-los amb la simbologia i els materials de moda com els cactus, els elements de fusta o de coure, els llums, els flamencs i les figures geomètriques decoratives.

Un toc especial

Ara bé, pot ser que en algunes ocasions no puguis decorar lliurement la teva casa o que, potser, tinguis total llibertat. Si, per exemple, pots pintar les parets del teu pis, tria una habitació, selecciona una paret i pinta-la de Living Coral. Però, si pintar una paret sencera es queda curt per a tu i vols anar més enllà, pots combinar aquest color amb altres que, al principi, poden resultar xocants però que poden resultar meravellosos si els combines entre si.

Abans hem parlat de combinar el coral amb altres tons com el negre, fusta, blanc, etc. Però, què passa si combinem el Living Coral amb tons verds, blaus i grocs? Doncs que tindríem un saló molt alegre i amb molta vitalitat. El resultat de combinar colors predominants ho tens a la següent foto i et sorprendrà gratament:

coral

Fins al mínim detall

Si per a tu, pintar una paret és excessiu (recorda que com a inquilí necessites autorització expressa del propietari per pintar el immoble), sempre pots trobar elements decoratius que acompanyin casa teva i li aportin un toc de modernitat al teu pis de lloguer. A partir d’aquest any, cada vegada que vagis a una botiga de decoració i vegis alguna cosa en Living Coral et recordaràs d’aquest post i dels múltiples usos que té.

Així que, busca aquest color coral, tria l’element que més t’agradi i que més reflecteixi la teva personalitat i col·loca aquest objecte a la zona en la que més s’adapti. Pots comprar tasses per esmorzar, plats, una tetera, un marc de fotos, un coixí, etc. Les possibilitats són infinites! Nosaltres et proposem que busquis un quadre d’un cérvol en relleu com el de la foto i el col·loquis al saló o al dormitori: quedarà genial.

coral

Aquests són alguns dels tips que et donem per incloure el Living Coral, el color de moda, a casa teva i en el teu dia a dia. Vas a decorar la teva casa en aquest to o ja predominen altres colors a casa teva? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.