T’ensenyem a decorar l’arbre de Nadal perfecte

Gran, petit o intermedi, de tots els colors o monotemàtic, amb escumilla o sense… L’ arbre de Nadal és el gran protagonista a qualsevol habitatge per això, avui dediquem entrada especial a com decorar-lo i que quedi com de revista.

Arriba el nadal al teu pis de lloguer

Trieu una temàtica

Cada cop està més de moda tematitzar els arbres, què et preguntaràs: què és això? Doncs personalitzar al màxim l’arbre de Nadal perquè sigui coherent amb la resta de la decoració. Pots triar temàtica segons els teus gustos i la decoració de la resta del teu pis, per exemple, nòrdic, clàssic, minimalista… En funció de l’estil que li vulguis donar, utilitzaràs uns adorns o uns altres.

El lloc ideal

Escollida la temàtica és el moment de decidir on posar l’arbre. El més habitual és que es situï al saló, però és una idea clàssica, sempre pots innovar una mica i provar amb passadissos, entrades, escull la zona que et sembli més visual i aquella on gaudeixis més del teu temps lliure i de descans i per suposat, no oblidis que sigui una zona àmplia perquè tingui prou espai i per poder col·locar els regals.

Per on començar?

Un bàsic, col·loquem la base, muntem l’arbre i molt important estirar cada branca i que quedi ben estesa. Ara sí, és moment de col·locar els llums. Podeu escollir-les de colors o d’una sola tonalitat, segons els vostres gustos. Ja amb els llums més o menys organitzats, tots sabem que desenvolupar-los suposa tot un èxit, arriba el moment de les boles, campanes, pinyes, angelots…. El que a cadascú li agradi més i vagi més amb el seu estil.
El nadal en general és excés, per la qual cosa no hi ha una norma única en decoració de l’arbre, tot dependrà del que més s’ajusti als teus gustos i de la temàtica que hagis escollit, així que llibertat plena!

Escumilló sí o no?

Per a alguns està passat de moda i no obstant altres ho consideren un “must” del nadal. Això sí, hem de reconèixer que cada vegada és menys habitual trobar-lo als principals decorats de referència, i que l’escumilla ha estat substituïda per les cintes nadalenques i fins i tot per res, deixant les branques només decorades amb llums i adorns.

L’arbre de Nadal perfecte

No volem oblidar, abans que et posis a decorar el teu pis de lloguer, a ensenyar-te a escollir un bon arbre en funció de casa teva. Si optes per arbres naturals, si us plau, rega’l, cuida’l i quan acabi la temporada, planta’l a l’exterior perquè segueixi a l’habitatge. Si el que és teu és un arbre artificial escull la mida, color i forma adequats a les dimensions de casa teva. Per als més atrevits, aquí tens idees originals i diferents per fer un arbre de nadal al teu pis de lloguer.

Ja t’has posat a decorar l’arbre del teu pis de lloguer? Tens algun consell extra de decoració de Nadal? Explica’ns-ho!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.