La Fundación Alquiler Seguro porta a Espanya famílies que fugen de la guerra a Ucraïna a través del projecte “Hogar Seguro”

Amb l’objectiu de coordinar i gestionar més eficientment la Responsabilitat Social Corporativa -RSC- que ha desenvolupat Lloguer Segur en els darrers anys, s’ha constituït la Fundació Lloguer Segur que agrupa totes les accions solidàries del Grup i que permetrà impulsar més projectes i ajudes a la societat.

La situació de creixent inestabilitat per la invasió d’Ucraïna per part de tropes russes està tenint greus conseqüències humanitàries. Més d’un milió de persones han hagut de fugir de casa seva i s’estima que entre 5 i 7 milions més ho hauran de fer en les properes setmanes. Janez Lenarcic, el Comissionat de Gestió de Crisi de la UE, ha advertit que “estem sent testimonis del que podria convertir-se en la major crisi humanitària al nostre continent europeu en molts anys.”

La necessitat urgent d’ajuda per als ucraïnesos desplaçats és urgent i de proporcions inimaginables fa només un mes.

Milers de famílies ucraïneses creuen cada dia les fronteres dels països veïns deixant enrere casa seva amb l’esperança d’arribar a un lloc segur. La guerra ha causat la separació de pares, mares i nens obligats a qui la guerra ha trencat les seves vides quotidianes.

Davant d’aquesta necessitat urgent d’ajuda, tota l’organització de Lloguer Segur es va posar a treballar per poder proporcionar una ajuda ràpida, real i directa a aquestes famílies: una llar segura a Espanya.

La iniciativa va néixer d’un dels nostres companys i de la seva dona ucraïnesa des de l’endemà de la invasió i va ser recolzada immediatament per tot Lloguer Segur Grup.

Sempre hem tingut clar que el projecte “Hogar Seguro” no es podria limitar a paraules boniques o al lliurament d’un xec. Vam voler ajudar des de la frontera amb Ucraïna. Per això, gràcies a la involucració de diferents àrees de l’empresa va ser possible planificar un viatge fins a Cracòvia per poder portar a Espanya el nombre més gran de famílies possible. Aprofitant aquest llarg viatge, també es van transportar queviures de primera necessitat, així com roba d’abric i medicines.

Hem acompanyat l’Olga i l’Hèctor durant una setmana en el viatge d’anada i tornada a Cracòvia. Un viatge ple de por, cansament i desolació, però alhora d’esperança i humanitat.

Ha estat un viatge on han vist la desolació d’un país sencer i la tensió que es viu a la frontera.

Olga i Héctor han acabat avui el viatge, però per a la Fundació no. Amb ells han vingut Nadiia, Lídia, Elmira, Anna, Liudmyla i el petit Danilo , famílies d’ucraïnesos rescatats per la Fundació.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.