Vols pintar les parets al teu pis de lloguer? Alguns errors que has d’evitar

Si ja t’has decidit a pintar el teu pis de lloguer i a més vols fer-ho tu mateix, hi ha una sèrie d’errors que poden malmetre completament la teva feina. Abans de posar-te mans a l’obra i començar a pintar les parets del teu pis de lloguer, molt atent a aquest missatge!

 

Color

Comencem pel color, quan arribis a la botiga de pintures veuràs unes gammes de color súper àmplies en què hi haurà opcions per a tots els gustos. Recorda que vols pintar les parets d’un pis de lloguer, no les teves pròpies, així que no et deixis portar per la teva gust més personal. Tria un color més aviat neutre, recorda que sempre recordem que cal usar un color que agradi a quanta més gent millor.

No protegir el pis i els mobles

Ja tens la pintura comprada i les brotxes i rodets llestos per posar-te a pintar, però ull, cal preparar-ho tot abans. Mou tots els mobles al centre de les habitacions i cobreix-los amb teles i plàstics. Si no vas a pintar el pis complet, sinó que vols centrar-te en una sola habitació hauràs de precintar la resta de l’habitatge. A més, cobreix els sòls, els interruptors i els sòcols.

Neteja, preparació i base

Sembla que ja sí, però encara queda molt per fer abans de pintar les parets al teu pis de lloguer. La superfície s’embruten i molt, encara que a simple vista no es vegi. Amb un detergent suau neta per retirar tota la brutícia. A més, és el moment per tapar esquerdes, forats innecessaris i qualsevol imperfecció que pugui haver a les parets. Finalment, recorda que és imprescindible donar una base de imprimació que ajudi a fixar el color posterior a pintar les parets.

Pintar en dies humits

Escollir el dia per posar-se a fer feina també és complex. Un cap de setmana sembla perfecte, però cal tenir en compte més factors. La meteorologia és primordial si vols que els teus parets quedin perfectes. Evita la humitat, així que busca uns dies en què la previsió sigui favorable, ni massa fred ni massa calor, busca una temperatura moderada en què la humitat sigui més aviat poca.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.