Consells per a propietaris

Posar un habitatge de lloguer és una gran opció per aconseguir rendibilitat, però si vols gaudir d’aquest rendiment de forma estable i sostinguda en el temps et convé prestar atenció als consells següents:

  • L’estat i el manteniment de l’habitatge. T’has de prendre seriosament aspectes com la neteja, l’aparença i el confort de la casa. No dubtis a fer petites reformes. D’aquesta manera, els teus llogaters voldran romandre a l’habitatge durant més temps.
  • Estableix un preu just. Realitza un senzill estudi de mercat per no posar-hi una renda massa alta o baixa.
  • Un contracte clar. Assegureu-vos que el contracte recull totes les clàusules necessàries per garantir el bon arrendament per a ambdues parts. En aquest sentit.
  • El dipòsit. Es tracta de la garantia que aporten els llogaters per si es produeix algun desperfecte a l’habitatge.
  • La selecció de l’inquilí. És un dels aspectes més importants. És crucial trobar l’inquilí perfecte per minimitzar els riscos d’impagament.
  • Assegurances: assegura’t que el teu habitatge amb la protecció necessària en cas d’imprevistos.
  • Inventari: no està de més fer un inventari del contingut de l’habitatge. D’aquesta manera, no hi haurà confusions en cas d’alguna pèrdua o desperfecte.
  • Estigues informat: és important estar al dia pel que fa a legislació del mercat immobiliari del lloguer per no incórrer en cap il·legalitat.

Com veus, llogar un habitatge comporta tenir en compte certes consideracions que suposen inversió de temps i esforç. Lloguer Segur s’ocupa de totes aquestes coses per tu, perquè no t’hagi de preocupar per res. D’aquesta manera, podreu estar segurs que tot succeeix d’acord amb la legislació vigent i de la forma més profitosa per a ambdues parts, des de la redacció del contracte, la selecció de l’inquilí perfecte, les gestions amb la fiança, els subministraments, la solució incidències i moltes coses més.

No dubtis contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir a info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.