5 plantes de primavera per decorar el teu pis de lloguer

Les plantes no només donen vida, sinó que són un gran aliat en la decoració del nostre pis de lloguer. Avui et presentem cinc propostes per donar un toc de color a la teva casa en aquesta primavera Atents!

Prímula

plantes de primavera

La planta per excel·lència de la primavera, les prímules destaques pel seu colorit i per la seva facilitat per cuidar-les. No necessiten un excés de llum, ni tampoc d’aigua. Si no ets molt manetes amb les plantes i fins als cactus se t’assequen, aquesta planta és la millor opció.

Gerani

plantes de primavera

No hi ha primavera sense un balcó ple de geranis. Una de les característiques més destacada és que necessita molt de sol, tot i que alerta! Si les temperatures són molt altes, hem d’evitar que li doni de ple, en cas contrari se’ns cremarà. A més, perquè floreixin i d’aquest toc primaveral que busques en el teu pis de lloguer, has de mantenir-la constantment hidratada, però sense passar-te.

Pendents de la reina

plantes de primavera

Potser sigui per la seva elegància, pel seu estil senyorial o per la seva bellesa, aquesta planta crida l’atenció de qualsevol. Has d’ubicar-la en una zona ombrívola però lluminosa en la qual mai deu haver fred ni corrents. Les seves cures són una mica més complexes, de manera que has de tenir bona mà i dedicació.

Alyssum

plantes de primavera

Si passeges pels pobles amb més encant de Sierra Nevada, et trobaràs amb el Alyssum, una planta 100% mediterrània que evoca aires del sud. Molt resistents, necessiten un reg permanent i quan ha florit completament, el mantell blanc que desplega amaga les seves fulles verdes.

Begonia

plantes de primavera

Planta ideal per a l’interior, tot i que també n’hi ha per a exterior, però amb unes característiques diferents i una mica més resistents. Les begònies són sinònim de primavera i color. Per la seva cura, requereixen d’humitat i temperatures càlides.

Amb quina et quedes? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.