Tendències en decoració per 2021

El 2021 és un any d’esperança i canvis per a millor, prova d’això són les tendències en decoració d’habitatge que estrenem. Pren nota perquè aquí tens tot el que es portarà a disseny d’interiors i com adaptar-lo al teu pis de lloguer.

DECORACIÓ D’INTERIORS PER A PISOS DE LLOGUER 2021

Què tal un rentat de cara per al teu pis de lloguer aquest any? Aquí tens tot el que passarà segons els experts:

EL COLOR DE MODA

Com cada any des Pantone llancen el color de l’any i aquest, com no podia ser d’una altra formar ve carregat d’energia i força. Al contrari que en anys anteriors, enguany el color escollit no és un, sinó dos, d’una banda, PANTONE 17-5104 Ultimate Gray un gris clar i acollidor i per l’altre l’anomenat PANTONE 13-0647 Illuminating, un groc ple de força i color. T’atreviràs a posar els colors de l’any en el teu pis de lloguer ?

INSPIRACIÓ ESCANDINAVA

L’ estil nòrdic fa anys que és tendència en l’interiorisme, però aquest any assoleix un protagonisme especial. Si vols adaptar el teu pis de lloguer a aquest estil, pren nota!

  • El blanc és el protagonista (parets, tèxtils, mobles …)
  • Acomiada’t de cortines, persiana o estors, les finestres com més clares millor, així podràs aprofitar a el màxim la llum.
  • Aposta per tèxtils càlids pells, llana i lli.
  • La fusta, la teva millor amiga, no només en sòl sinó també en portes, parets, sostres …
  • Vímet, rattan i decoració ètnica.
  • Parets amb làmines i fotos que personalitzin encara més l’habitatge.
  • Llums i il·luminació amb acabats metàl·lics.

MATERIALS NATURALS

Com comentàvem, l’estil escandinau és referència per al 2021 i aquest està molt lligat a l’ús de materials naturals, de manera que és un bon moment perquè apostis en el teu pis de lloguer per diferents elements com fustes, bambú o teixits artesanals , així com ferro , acer, formigó, etc.

MOBILIARI SOSTENIBLE

A l’hora de moblar el teu pis de lloguer , no val qualsevol moble, aquest any és important conscienciar-se amb el planeta, per això les tendències ens empènyer els mobles sostenibles. Aquest tipus de mobles són ecològics, sostenibles i sans. Fets amb materials no tòxics i reciclables, biodegradables i artesanals .

CUINES AMB UN TOC NEGRE

En contrast a tot el que hem comentat, la cuina cobra un protagonisme especial i destaca sobre la resta de les estades en aquest 2021. Per això el color negre es converteix en el top, tant per mobles com a sòl , encara que si et sembla massa fort , sempre pots incorporar a la teva cuina detalls en negre sense necessitat de fer una modificació completa, com poden ser cadires, plats, parament, estris de cuina …

GADGETS INTEL·LIGENTS

No podia faltar un toc tecnològic per això als assistents virtuals, cada vegada més presents en els nostres pisos de lloguer, se sumaran altres gadgets com aixetes i endolls intel·ligents, estores i cortines amb domòtica o càmeres de vigilància i seguretat gairebé imperceptibles.

Què et semblen les tendències de decoració per a 2021 ?, T’atreveixes a adaptar-les en el teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.